Miss Universe na pláži! Telo, pri ktorom padne sánka a po boku.. slávny DJ!

Sú z nich novodobé celebrity! Slávnym dídžejom ležia pri nohách davy a v nich aj sexi krásky! Dôkazom je aj Francúz Cedric Gervais.

05.10.2018 00:00
debata (3)
zväčšiť Bývalá Miss Universe Ariadna Gutierrez s... Foto: Profimedia
Bývalá Miss Universe Ariadna Gutierrez s dídžejom Cedricom Gervaisom na pláži v Miami. Bývalá Miss Universe Ariadna Gutierrez s dídžejom Cedricom Gervaisom na pláži v Miami.

Rodák z Marseille, ktorý s úspechom produkuje a mixuje tanečnú hudbu veľkých hviezd aj nezávislých hudobných labelov, sa objavil na pláži v Miami. A nebol sám. Paparazzovia ho zvečnili v spoločnosti modelky a kráľovnej krásy Ariadny Guttierezovej.

Dvadsaťštyriročná bývalá Miss Kolumbia a tiež bývalá Miss Universe sa v spoločnosti snedého Francúza vybrala smerom k ležadlám a tam aj spoločne s kamarátkou živo konverzovali a zabávali sa. Pozornosť však na seba strhla najmä svojimi krivkami a ukážkovým telom v dvojdielnych bikinách.

Guttierez, ktorá sa v rodnej krajine presadila aj ako herečka, má za sebou pózovanie pre mnohé pánske magazíny či kampane plaviek a spodnej bielizne. Slávny dídžej má však zjavne na sexi priateľky šťastie. V minulosti sa totiž stretával s ďalšou príťažlivou modelkou Sandrou Kubickou, mimochodom poľskou rodáčkou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Miami #krivky #sexy #Cedric Gervais #Ariadna Guttierez

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...