Rooneyho polovička znovu na pláži: Figúra 4-násobnej mamy nie je veru zlá!

Začiatkom roka priviedla na svet svoje štvrté dieťa. Manželka slávneho futbalistu Wayna Rooneyho, Coleen, sa však hrdo predvádza v dvojdielnych bikinách. Aj s jemným bruškom.

03.11.2018 00:00
debata
Coleen Rooney, slávna futbalová manželka -... Foto: Profimedia
Coleen Rooney, slávna futbalová manželka - polovička Waynea Rooneyho na pláži na Barbadose. Coleen Rooney, slávna futbalová manželka - polovička Waynea Rooneyho na pláži na Barbadose.

Tridsaťdvaročná Britka sa pred pár dňami objavila na pláži ostrova Barbados, kam vyrazila oddychovať aj so svojimi ratolesťami. Paparazzovia ju zachytili v jej obľúbených dvojdielnych modrých bikinách.

Pre pani Rooneyovú je to tento rok už štvrtá dovolenka a zdá sa, že jej manžel celej rodine dopraje z času na čas pár dní, keď môže celkom vypnúť.

Rooney pred časom podpísal zmluvu s americkým futbalovým klubom, čo pre rodinu znamená, že sa presťahovala do USA. Ako tvrdia zdroje denníka Daily Mail, štvornásobná mama je z tejto zmeny nadšená. V rodnej krajine ju totiž poznávali a zastavovali na každom kroku, v USA si môže bez problémov vyraziť na nákup alebo do potravín bez toho, aby bola spoznaná.

V rodnej Británii je však Rooney aj veľkým vzorom pre mnoho žien – nielen preto, že sa jej podarilo „uloviť“ slávneho finalistu. Je totiž matkou, manželkou a zvládla prekonať aj manželské krízy, ktoré kedysi bulvár vo veľkom tak riešil. S Rooneyovou sa tiež stotožňujú ženy s bežnými materskými problémami a normálnou figúrou.

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #bikiny #sťahovanie #matka #Barbados #Coleen Rooney

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...