Obsah dekoltu akurát do dlane, na pláži skúšala selfie gymnastiku hore bez!

Kto si ešte ani raz nespravil selfie, nech hodí kameňom. V prípade herečky Patrice Contrerasovej však nič podobné nehrozí - fotiť samu seba ju zjavne čiastočne živí.

05.11.2018 00:00
debata (3)
Modelka a herečka Patricia Contreras na pláži v... Foto: Profimedia
Modelka a herečka Patricia Contreras na pláži v Miami počas fotenia selfie. Modelka a herečka Patricia Contreras na pláži v Miami počas fotenia selfie.

Dlhonohá a štíhla kráska sa objavila na pláži v Miami a práve tam ju prichytili objektívy, ako si sama snaží zhotoviť vytúženú momentku na sociálnu sieť.

Na tom by možno nebolo až toľko zvláštneho, keby Contreras nepobehovala po piesočnatom pobreží len v miniatúrnych nohavičkách spodného dielu bikín. Jednou rukou stláčala fotoaparát na svojom telefóne, druhou pevne zvierala poprsie, aby jej nevykĺzlo a neodhalila sa pred reportérmi.

Podľa toho, aké zábery sa napokon objavili vo foto-agentúrach, sa zdá, že sa to 31-ročnej mexickej herečke a modelke aj podarilo.

Contreras samu seba označuje za influencerku a tiež za podnikateľku v oblasti krásy a kozmetiky. Na jej Instagrame však vidieť predovšetkým momentky z jej výletov či napríklad nakrúcania alebo fotografovania. So slovíčkom mogul, ktoré skloňuje na profile, to asi také vážne nebude – predsa len, sleduje je necelých 170-tisíc ľudí. Ale jedno treba uznať, na pláži vyzerá naozaj k svetu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #bikiny #modelka #herečka #Miami #selfie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....