Eastwoodov syn na pláži: Najprv omočil svaly, potom hurá za babami!

Jeho otec bol veľký fešák a idol žien. A čosi podobné nepochybne platí aj o Scottovi Eastwoodovi. Hoci nemá takú medzinárodnú popularitu, o pozornosť žien tiež nemá núdzu.

18.12.2018 00:00
debata (3)
Herec Scott Eastwood na pláži v Miami... Foto: Profimedia
Herec Scott Eastwood na pláži v Miami predvádzal ukážkové svaly. Herec Scott Eastwood na pláži v Miami predvádzal ukážkové svaly.

Dôkazom sú aj zábery paparazzov z víkendu, keď na pláži v Miami zachytili objektívom 32-ročného Scotta v jeho ukážkovej plážovej forme. Hrdina niekoľkých akčných a romantických snímok predvádzal vyšportované telo. Svaly a pevné brucho by mu závidel naozaj nejeden chlap.

Eastwood si je svojho vzhľadu nepochybne vedomý. Stačí sa pozrieť len na to, ako si užíva prítomnosť paparazzov a pozornosť objektívu.

Na miamskej pláži sa najprv vrhol do vĺn oceána, aby potom mohol vybehnúť na pobrežie a vystaviť na obdiv napnuté mokré svaly. A skončilo to, samozrejme, v dámskej spoločnosti.

Mladého herca čakala o pár metrov ďalej spoločnosť, v ktorej bolo hneď niekoľko obdarených sexi dám. Eastwood s úsmevom strávil v ich spoločnosti nejaký čas a potom sa objatím rozlúčil a opustil miamský piesok. Nuž, hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. Ak sú pravdivé historky o zvodcovi Clintovi Eastwoodovi, jeho syn nepochybne mal dobrú školu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #spoločnosť #ženy #flirt #Miami #Scott Eastwood

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...