Na plátne skoro stále nahá, v bikinách má zase skvelú formu!

Herečku Chloe Sevigny už v pomerne mladom veku preslávila odvaha vyzliecť sa pred kamerou či absolvovať pomerne chúlostivé scény.

21.12.2018 00:00
debata
Americká herečka Chloe Sevigny na pláži v Miami. Foto: Profimedia
Americká herečka Chloe Sevigny na pláži v Miami. Americká herečka Chloe Sevigny na pláži v Miami.

Pred pár dňami zachytili objektívy blondínku na pláži v Miami, kam si vyrazila oddýchnuť a zrelaxovať pod slnečnými lúčmi. Sevigny si na seba obliekla dvojdielne čierne bikiny. Horný diel doplnili šnúrky, ktoré mala uviazané okolo trupu.

Aj preto celkom jasne zdôraznila, že je v bezchybnej kondícii. Dnes 44-ročná herečka sa môže pýšiť naozaj ukážkovou postavou mladej študentky.

To je však konieckoncov asi aj dôvod, prečo stále režiséri túžia vidieť Sevignyovú vyzlečenú aj pred kamerou. Naposledy tak urobila v snímke Lizzie, kde sa pred objektív postavila celkom nahá.

Pre herečku údajne odhaľovanie sa pred kamerou nie je žiadnou výnimočnou výzvou. Už počas jej debutu vo filme Kids, ktorý zachytával desivo nebezpečný život tínedžerov v časoch epidémie AIDS a drog v USA, jej prihral niekoľko odvážnych scén. Sevigny má dokonca na konte rolu vo filme The Brown Bunny, kde absolvovala veľmi sugestívnu scénu orálneho sexu s hlavným predstaviteľom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pláž #bikiny #Telo #forma #Chloe Sevigny

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...