Spoznáte celebritných milencov na pláži? Perry a Bloom si užívali spolu

Niektorí prežili vianočné sviatky pri stromčeku, ale celebritný pár Katy Perry a Orlando Bloom si radšej vybrali o niečo exotickejšie miesto.

29.12.2018 12:00
debata
Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom... Foto: Profimedia
Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom na dovolenke na Havaji. Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom na dovolenke na Havaji.

Dvojicu, ktorá sa opätovne stala párom po niekoľkomesačnej pauze, zachytili paparazzovia na Havaji. Práve tam sa vybrala speváčka a jej partner – herec stráviť obdobie medzi Vianocami a príchodom nového roka.

Reportérske zábery zachytávajú dvojicu pri šantení v mori. Zdá sa, že obaja celebritní milenci majú v záľubu v skúmaní podmorského sveta. Šnorchlovaniu sa venovali spoločne a vyzerali pri tom nadmieru sústredene.

Perry si neskôr uvedomila prítomnosť paparazzov a tak jej na tvári naskočil menej prívetivý výraz. Takto pred dvoma rokmi sa dvojica stala „obeťou“ všadeprítomných objektívov, keď si spoločne užívali dovolenku a Bloom bol pri tom celkom nahý.

Neskôr herec vysvetlil, že mal pocit, že sú na mieste, kde sa naozaj žiadne médiá nedostali a že ich výlet bol celkom utajený. Napriek tomu však musel čeliť faktu, že na istý čas svet žil zábermi jeho odhaleného mužstva (za ktoré sa mimochodom naozaj nemusí hanbiť!).

Odvtedy však britského rodáka, ktorého bývalou manželkou bola topmodelka Miranda Kerr, vídať na pláži vždy v šortkách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Katy Perry #bikiny #Havaj #Orlando Bloom #krásky v bikinách

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...