Zlatú sošku nezískal, ruskú krásku v zlate mal po boku... a s holým zadočkom!

Pravdepodobne sklamaný odchádzal z galavečera 76. ročníka Zlatých glóbusov herec a režisér Bradley Cooper. Ani jednu z nominácií nepremenil na víťazstvo.

07.01.2019 10:30
debata
Hviezdny pár Irina Shayk a Bradley Cooper.... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Hviezdny pár Irina Shayk a Bradley Cooper. Shayk sa predviedla v superzvodnej kreácii Atelier Versace. Hviezdny pár Irina Shayk a Bradley Cooper. Shayk sa predviedla v superzvodnej kreácii Atelier Versace.

Americký rodák, ktorý minulý rok očaril divákov, ale aj kritikov svojou prácou na projekte Zrodila sa hviezda, patril medzi horúcich favoritov večera. No kým v prípade hereckej kategórie mu cenu vyfúkol Rami Malek ako Freddie Mercury, v prípade réžie musel ustúpiť mexickému rodákovi Alfonsovi Cuarónovi a jeho počinu Roma. Nominácia pre najlepší film tiež nevyšla, namiesto Zrodila sa hviezda bodoval opäť mercuryovský hudobný portrét – Bohemian Rapsody.

Cooper sa však mohol spoľahnúť aspoň na „cenu útechy“ – prítomnosť svojej životnej partnerky a krásky Iriny Shaykovej, ktorá sa počas večera zaradila medzi najsexi prítomné hviezdy.

Zamilovaní partneri na červenom koberci.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zamilovaní partneri na červenom koberci. Bradley Cooper v kreácii Gucci, jeho partnerka Irina Shayk v róbe Atelier Versace. Zamilovaní partneri na červenom koberci. Bradley Cooper v kreácii Gucci, jeho partnerka Irina Shayk v róbe Atelier Versace.

Ruská rodáčka, ktorá má s Cooperom dcérku, sa obliekla do kreácie Atelier Versace a ako inak, predvádzala svoj povestný sexepíl aj krivky. Vysoký rozparok odhalil stehná, horný diel s korzetovým riešením vypumpoval svoj obsah smerom nahor.

Azda najsexi pohľad sa však naskytol fotografom, keď Irina Shayk opúšťala červený koberec. Vtedy sa otočila chrbtom a pod tenučkou látkou vyšívanou zlatými aplikáciami predviedla celkom odhalený zadoček.

Aká bola móda ďalších známych žien počas glóbusového večera? Pozrite si v našej galérii.

RoK 2019: Nominovaná herečka Rosamund Pike...
Herečka Anne Hathaway stavila na značku Elie Saab.
+77Herečka Camila Belle v róbe na mieru od Jason Wu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nominácia #irina Shayk #cena #zadoček #Bradley Cooper #Zlatý glóbus

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...