Bikiny ako z porna opäť na pláži! A tejto obdarenej hviezdičke veru nepomohli

Na pláži pozornosť pútala už mnohokrát, ale uplynulý víkend skrátka prestrelila. Caroline Vreeland, influencerka a vnučka slávnej módnej ikony odhalila na pláži viac ako by sa patrilo.

14.01.2019 00:00
debata (5)
Influencerka a speváčka Caroline Vreeland sa... Foto: Profimedia
Influencerka a speváčka Caroline Vreeland sa predviedla na pláži v odvážnom modeli bikín. Influencerka a speváčka Caroline Vreeland sa predviedla na pláži v odvážnom modeli bikín.

Dlhonohú blondínku obdarila príroda mimoriadne bujnými ženskými vnadami. Vreeland sa nikdy neostýchala vystaviť ich na obdiv vo vypasovaných topoch či šatách s odvážnym dekoltom, tentoraz však siahla po plavkách, ktoré sú veľkým hitom.

Model čiernych bikín s tenučkými šnúrkami, ktoré sa viažu okolo tela, už predviedla napríklad Emily Ratajkowski či jedna zo sestier Hadidových. Ani ony v nich až tak nezažiarili. A keď sa k tomuto modelu, ktorý vyzerá ako výbava pornostar z LA, pridajú ešte bujné proporcie, výsledok nadvihne nejedno obočie.

Blondínka Caroline, ktorá sa venuje aj spievaniu, sa na pláži objavila v spoločnosti ďalších odvážnych dám, takže zjavne provokovať bol zámer celej skupinky. Či to však neprekročilo pomyselnú hranicu vkusu, posúďte už sami.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #nevkus #vnady #Caroline Vreeland

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....