Ako socha z mramoru! Pevné svaly Efrona sledovala celá mexická pláž

Niežeby to bolo nejaké prekvapenie, ale herec Zac Efron má telo ako vytesané z mramoru. Predviedol ho aj počas svojej dovolenky v Mexiku.

14.01.2019 00:00
debata (1)
Herec Zac Efron na dovolenke v Mexiku... Foto: Profimedia
Herec Zac Efron na dovolenke v Mexiku predvádzal svoje ukážkové telo. Herec Zac Efron na dovolenke v Mexiku predvádzal svoje ukážkové telo.

Hrdina filmu Najväčší šoumen odletel do obľúbeného letoviska Cabo San Lucas v spoločnosti skupiny priateľov a mladšieho brata Dylana. Skupinka okamžite upútala pozornosť médií a najmä paparazzov.

Efron, ktorý oslávil minulý rok 31. narodeniny, je na vyzliekanie sa pred kamerou zvyknutý. Svoje svaly predvádzal už vo filme Pobrežná hliadka. Tentoraz však nemuseli byť naokolo ani kamery – herec si skrátka užíval slnko a blbnutie vo vlnách.

To, že herec ukázal telo s vypracovaným svalstvom, ktoré pripomína antické sochy, je bonus práve pre striehnucich paparazzov. Ostýchať sa však nemusí ani jeho súrodenec. Hoci brat Dylan nedodržiava najprísnejšie diéty a necvíči tak striktne ako jeho slávnejšia hollywoodska polovička, tiež je zjavným fanúšikom športu a fyzickej aktivity.

Efron sa o dovolenkové momentky podelil aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Jeho konto sleduje vyše 38 miliónov užívateľov, takže núdzu o pochvalné reakcie určite nemal.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Telo #Zac Efron #svaly #brat

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...