Slávna hudobná diva v bikinách? 48 rokov a veru, krivky má parádne!

Nepatrí medzi hviezdy, ktoré by bolo často vídať v sexi outfitoch či bikinách na pláži. Ale tentoraz speváčka Mary J. Blige spravila výnimku.

19.01.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Birthday MOOD #capricornseason by @robertector

Príspevok, ktorý zdieľa Mary J Blige (@therealmaryjblige),

Na svojom konte na Instagrame zverejnila hudobná diva a niekoľkonásobná držiteľka Grammy zábery z dovolenky. A práve na nich predvádza aj plavkovú figúru – teda krivky v dvojdielnych bikinách.

Hoci pred pár dňami oslávila Blige 48. narodeniny, môže sa pochváliť dobrou formou aj príťažlivými krivkami. Tie konieckoncov oceňovali aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti, ktorí zábery v bikinách začali častovať pochvalnými komentármi a odkazmi.

Speváčka prežívala pred viac ako rokom náročné chvíle kvôli rozvodu s manželom Kendu Isaacsom. Po dvanástich rokoch manželstva sa rozhodli rozviesť a Bligeovej následne súd vymeral výšku renty, ktorú mala Isaacsovi mesačne vyplácať.

„Cítim sa podvedená a vyšťavená z celej situácie. Musím sa však usmievať a udržať si moje pozitívne myslenie. Inak by ma to zabilo,“ uviedla vtedy hudobná diva. Teraz sa vraj už usmieva omnoho prirodzenejšie. "Nechala to všetko za sebou. Už nechce, aby jej zasahoval do života,“ uviedol zdroj pre jeden z amerických portálov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#CapricornSeason by @robertector

Príspevok, ktorý zdieľa Mary J Blige (@therealmaryjblige),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Telo #Mary J. Blige

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...