Mám doma striptízovú tyč a denne trénujem, prekvapila Jennifer Lopez

Tento rok oslávi päťdesiate narodeniny, ale to pre speváčku Jennifer Lopezovú rozhodne nie je problém postaviť sa ku striptérskej tyči. Dokonca vo filme.

17.02.2019 14:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez si obliekla model Ralph... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Speváčka Jennifer Lopez si obliekla model Ralph & Russo Haute Couture. Speváčka Jennifer Lopez si obliekla model Ralph & Russo Haute Couture.

Americká hudobná hviezda a herečka sa objaví v novinke Hustlers, kde si po jej boku zahrá aj herečka Constance Wu. V talk-šou moderátora Jimmyho Kimmela prezradila 49-ročná Lopez, že sa momentálne doma učí striptérske choreografie.

„Je to pravda, nie je to žiadna klebeta. Momentálne máme doma striptízovú tyč,“ vysvetlila Lopez. „Je to prenosná tyč. Môže to dopadnúť veľmi zle, ale viete s ňou precvičovať. A mám jedno dievča, ktoré ku mne chodí a učí ma. Je to celkom náročné,“ uviedla v talkšou matka dvoch detí, ktorá je známa svojimi divokými choreografiami.

Lopezovej učiteľka je údajne tanečnica a artistka zo súboru Cirque de Soleil. „Je fantastická a fakt so mnou maká. Myslím to tak, že mám modriny a odreniny všade. Pre ľudí, čo tancujú pri tyči, mám skutočný rešpekt. Je to doslova akrobacia,“ vysvetlila Lopez.

„Používate pri tom úplne inú skupinu svalov a tie veci, čo robia s nohami, hore hlavou, to si vždy hovorím, preboha,“ pokračovala ešte nadšená Lopez.

Víťazka ceny Video Vanguard award Jennifer... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Víťazka ceny Video Vanguard award Jennifer Lopez počas svojho vystúpenia na MTV Video Music Awards 2018. Víťazka ceny Video Vanguard award Jennifer Lopez počas svojho vystúpenia na MTV Video Music Awards 2018.

O tom, že pred kamerou napokon predvedie špičkový tanečný výkon, však niet pochýb. Práve pohyb je jedným z veľkých talentov rodáčky z Bronxu. Potvrdila to aj na vyhlásení cien Grammy uplynulú nedeľu, keď tancovala počas vystúpenia v rámci pocty vydavateľstvu Motown.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #film #Jennifer Lopez #učenie #skúška #tyč

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...