Shawn Mendes zhodil šaty a robí reklamu na boxerky! Internet šalie...

Kedysi to bol Justin Bieber, koho slávna značka Calvin Klein obsadila do svojej reklamy na spodnú bielizeň. Vyvolal ošiaľ, ale aj kritiku či posmešky alebo paródie. Čaká to isté jeho nástupcu?

19.02.2019 08:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

Príspevok, ktorý zdieľa Shawn Mendes (@shawnmendes),

Líniu spodnej bielizne so známym logom CK už niekoľko dní oficiálne reprezentuje ďalší úspešný spevák a lámač ženských sŕdc, inak podobne ako Bieber rodák z Kanady Shawn Mendes.

Dvadsaťročný rodák z Toronta zverejnil v nedeľu na svojom konte na Instagrame záber z novej kampane, v ktorej pózuje v pánskych boxerkách. „Kampaň štartuje už tento týždeň,“ napísal len stručne k fotografii.

Ďalšie zábery sa však objavili aj na oficiálnom profile značky či módnych portáloch. A veľmi rýchlo ich začali nasledovať aj vyjadrenia internetových užívateľov na Twitteri aj Instagrame.

Spevák Shawn Mendes v obleku Paul Smith. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Spevák Shawn Mendes v obleku Paul Smith. Spevák Shawn Mendes v obleku Paul Smith.

„Kampaň Shawna Mendesa je najlepšia vec, čo sa mohla ľudstvu stať v roku 2019,“ napísala napríklad jedna z nadšených fanúšičiek na adresu urasteného a svalnatého interpreta hitov ako In my blood či Lost in Japan.

Pre fešáka Mendesa však nejde o prvú skúsenosť s módnym svetom. Už v roku 2017 sa objavil na módnej prehliadke značky Emporio Armani a o pár mesiacov neskôr sa stal oficiálnou tvárou línie hodiniek rovnakej značky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #reklama #spodná bielizeň #Calvin Klein #Shawn Mendes

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...