Ako telo antickej sochy! Herec Hemsworth na pláži znovu vyráža dych

Patrí medzi najsexi mužské hviezdy planéty. A túto povesť potvrdzuje aj svojou dokonalou fyzickou formou. Pozerať sa na Chrisa Hemswortha je ako pozerať sa na antickú sochu.

21.02.2019 00:00
debata
Vypracovaný herec Chris Hemsworth surfoval na... Foto: Profimedia
Vypracovaný herec Chris Hemsworth surfoval na pláži v Byron Bay. Vypracovaný herec Chris Hemsworth surfoval na pláži v Byron Bay.

Predstaviteľ komiksového hrdinu Thora sa aj pred pár dňami stal objektom reportérov, keď sa objavil na pláži v známom zálive Byron Bay. Ako inak, so surfom v ruke. A predvádzajúc svoje svalnaté telo, na ktorom niet ani štipky tuku a ktoré naozaj vyzerá akoby ho niekto vymodeloval v počítači.

Rodák z Austrálie sa odmalička venoval rozličným druhom športu a práve surfovanie patrí medzi jeho srdcovky. Ako dávnejšie uviedol, takýto šport ho pripravil na náročné trénovanie v rámci prípravy na hollywoodske produkcie. Dodal mu stabilitu, mrštnosť, ale napríklad aj odhodlanie.

Herec Chris Hemsworth na vyhlásení cien GQ Men... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herec Chris Hemsworth na vyhlásení cien GQ Men of The Year' Awards v Londýne. Herec Chris Hemsworth na vyhlásení cien GQ Men of The Year' Awards v Londýne.

Svoju formu a povesť len nedávno herec pretavil aj do vlastnej aplikácie, ktorá ponúka tipy na cvičenie a v ktorej sa okrem samotného Hemswortha prezentujú aj špičkoví tréneri a odborníci.

„Verím, že každý z nás má neobmedzený potenciál. Na dosiahnutie cieľov však potrebujeme podporu. Aplikácia Centr vám toto všetko vkladá do dlaní, aby vám pomohla vybudovať si zdravšie telo, silnejšiu myseľ a šťastnejší život,“ uviedol pred pár dňami vo vyhlásení pre médiá herec na margo novej služby.

Ktohovie, možno sa jeho zábery z oceánu neobjavili vonku náhodou – nový produkt treba predsa trošku podporiť. Ak by však jeho sľuby neboli falošné, povedzte sami, neskúsili by ste to podľa jeho návodu?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #pláž #Telo #Chris Hemsworth #aplikácia #svaly

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...