Ako na Berlinale, tak aj v exotike! Sexi telo nemeckej tophviezdy uchváti

Lena Gercke (30) patrí k najobdivovanejším nemeckým hviezdam. Na móle aj na obrazovke.

24.02.2019 00:00
Lena Gercke
debata (1)

Ešte pred pár dňami sa jedna z najväčších nemeckých hviezd usmievala na červených kobercoch počas festivalu Berlinale. Dlhonohá blondínka sa ukázala na niekoľkých festivalových gala podujatiach, nechýbala ani na rôznych párty. Štíhle telo predviedla napríklad v čiernych minišatách na párty módnej značky, kedy pozornosť objektívov celkom cielene namierila na jej sexi dlhé nohy.

Lena Gercke počas jednej galapárty na festivale... Foto: Profimedia
Lena Gercke Lena Gercke počas jednej galapárty na festivale Berlinale.

Berlínskych večierkov sa 30-ročná modelka nabažila a tak jej kroky smerovali preč zo studenej Európy, preč z Nemecka. Krásna Lena vyrazila na Maldivy, odkiaľ poslala svojim fanúšikom aj šteklivý pozdrav v plavkách, ktoré mierne zahaľujú jej pekné telo. K záberu pripísala, že domov sa vrátiť nemieni.

View this post on Instagram

Not coming back guys...

A post shared by Lena Gercke (@lenagercke) on

Modelka a moderátorka Lena Gercke patrí k najsledovanejším nemeckým celebritám, na Instagrame ju sleduje vyše 2 miliónov ľudí. Krásnu Lenu Nemci milujú od chvíle, kedy zvíťazila v modelingovej šou Germany’s Next Topmodel Heidi Klumovej. Bolo to v roku 2006 a odvtedy sa jej kariéra šplhá do závratných výšin. Nielen modelingová, ale aj televízna. V roku 2016 zvíťazila Lena v ankete nemeckého inštitútu na prieskum verejnej mienky, ktorý sa Nemcov pýtal na ich ženu snov. Za sebou nechala nielen Heidi Klum, ale aj Diane Kruger či Toni Garrn.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Berlinale #Lena Gercke

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...