Kráska Dunn s prsiami vo výhľade, 70-ročná Jones len v trblietavom body!

Plná tanca, energie, radosti, ale aj sexepílu bola prehliadka dizajnéra Tommyho Hilfigera a speváčky Zendaye v Paríži.

05.03.2019 00:00
debata
Topmodelka Jourdan Dunn predviedla v šatách z... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Topmodelka Jourdan Dunn predviedla v šatách z kolekcie Tommy Hilfiger aj svoje prednosti. Topmodelka Jourdan Dunn predviedla v šatách z kolekcie Tommy Hilfiger aj svoje prednosti.

Dvojica tam počas minulého víkendu predstavila spoločnú kolekciu určenú pre ženy každého veku, inšpiráciou sa stal svet diska a klubovej scény v New Yorku, pričom na móle sa objavili výlučne modelky tmavej pleti.

Dizajnér Tommy Hilfiger a herečka Zendaya...
Topmodelka Winnie Harlow sa predvádza v rámci...
+7Topmodelka Jourdan Dunn predviedla v šatách z...

Nechýbali medzi nimi ani slávne mená a pôvaby, ktoré poskytli objektívom na pohľad a zvečnenie, stáli rozhodne za to. Medzi kráskami na móle bola napríklad topmodelka Cindy Bruna, ktorá je známa aj Slovákom vďaka reklame na bratislavské obchodné centrum.

Kým na bilboardoch v hlavnom meste predvádzala zvodný pohľad, na parížskom móle prišli k slovu aj jej krivky. Bruna ich ukázala v plavkách s vertikálnym prúžkovaným vzorom. Ešte odvážnejší moment prehliadky sa však konal v prípade topmodelky Jourdan Dunnovej.

Modelka Cindy Bruna predvádza kreáciu značky... Foto: TASR/AP, Michel Euler
Modelka Cindy Bruna predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger z kolekcie jeseň/zima 2019-2020. Modelka Cindy Bruna predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger z kolekcie jeseň/zima 2019-2020.

Tá si v rámci prezentácie kolekcie, ktorá šla do predaja okamžite po skončení šou, obliekla model trblietavých bielych šiat na jedno rameno. Tie však boli pomerne priesvitné a tak sa pod silnými bleskmi objavili aj jej intímne partie a poprsie.

Záver prehliadky patril speváčke Grace Jonesovej, ktorá sa ani vo veku 70 rokov nezľakla zlatistého body a odhalených nôh len v sieťovaných pančuchách. Nuž, a treba povedať, že formu, ktorú predviedla, by prijala nejedna dáma o polovicu mladšia.

Speváčka Grace Jones bola jednou z ozdôb... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Speváčka Grace Jones bola jednou z ozdôb prehliadky Tommy Hilfiger v Paríži. Speváčka Grace Jones bola jednou z ozdôb prehliadky Tommy Hilfiger v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Paríž #Jourdan Dunn #Zendaya #Tommy Hilfiger #sexy #Grace Jones #Cindy Bruna

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....