Super telo pokryté kvapkami vody! Irina Shayk zvádza v Miami, ale nie Coopera

Vzťah ruskej modelky Iriny Shayk a herca a režiséra Bradleyho Coopera dostáva v poslednom čase "zabrať".

10.03.2019 00:00
debata

Po oscarovom večeri, kedy Cooper spolu s kolegyňou z filmu Zrodila sa hviezda, Lady Gaga, na pódiu predviedol veľmi emocionálne vystúpenie so skladbou Shallow, sa začala hotová internetová búrka. Hollywood sa veľmi jasne pýtal: „Je možné, že tí dvaja spolu nič nemajú?“

O romanci medzi Cooperom a speváčkou Lady Gaga sa šepkalo už dlhšie, no práve čerstvá držiteľka Oscara bola s vyjadreniami stručná. Na svojom Instagrame napísala na margo Oscarov len stručné: "Nič nemohlo byť viac úchvatnejšie ako zdieľanie tohto momentu na Oscaroch so skutočným priateľom a geniálnym umelcom,“ napísala k zverejnenej fotografia sama Oscarom ovenčená interpretka.

Supermodelka Irina Shayk v Miami. Foto: Profimedia
Irina Shayk Supermodelka Irina Shayk v Miami.

Celá aféra sa dotýka aj Cooperovej partnerky, krásnej Iriny Shaykovej, ktorá mala oscarové vystúpenie jej partnera ako na dlani – sedela priamo v hľadisku. Od hollywoodskeho chaosu si tak 33-ročná modelka odskočila oddýchnuť do slnečného Miami. Pekná mama dcéry Ley, ktorej otcom je 44-ročný Cooper, si vychutnávala slnko a vodu na piesočnatej pláži. A paparazzi boli pri tom!

Jej modelkovské krivky zahaľovali len čierne úsporné bikiny, objektívy ju zachytili v momente, ako posiata kvapkami vody vychádza z mora, pričom si pridržiava podprsenku. Na tvári jej pohráva úsmev a oči si zakrýva tmavými slnečnými okuliarmi. Svojím hriešne dokonalým telom zvádzala okolie, ale nie Bradleyho Cooppera.

Toho totiž na záberoch nevidieť, je tak otázne, či na Floride dovolenkuje spolu s ňou, alebo si Irina musí v Miami vystačiť bez neho.

Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry. Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry.

Bradley Cooper a ruská modelka Irina Shayk tvoria pár od roku 2015 a sú rodičmi dcéry Ley, spoločne žijú v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...