Obe žiarivé a tak iné! Štíhlučká šesťdesiatnička kontra ligotavá bacuľka

Dve slávne tváre modelingu sa streli v New Yorku počas finále šou televíznej stanice Lifetime s názvom American Beauty Star - 31-ročná Ashley Graham a 65-ročná Christie Brinkley.

29.03.2019 00:00
debata

Dva odlišné typy žien, ktoré si podmanili svet modelingu.

Modelka Christie Brinkley (65) a modelka... Foto: Profimedia
Christie Brinkley Modelka Christie Brinkley (65) a modelka Ashley Graham (31) počas finále šou American Beauty Star.

Ashley Graham je v súčasnosti najžiadanejšou a zároveň najžiarivejšou plus-size modelkou na svete. Rodená Američanka si svoju cestu za slávou začala raziť už ako tínedžerka. Napriek tomu, že v dobe svojho štartu „nezapadala“ do štandardných predstáv o modelkách s konfekčnou veľkosťou S, svoje miesto na modelingovom výslní si vybojovala.

Počas slávnostného finále si Ashley obliekla strieborné šaty značky Fannie Schiavoni v hodnote 2 500. Tie zdobil nielen štedrý výstrih, ale aj rozparok. Na svoje šťavnaté poprsie sa tak mohla slávna tmavovláska opäť spoľahnúť, výstavný dekolt predvádzala pred objektívmi.

Počas finálového večera nebola jedinou hviezdou zo sveta modelingu. Po jej boku si zapózovala žiarivá blondínka s postavičkou štíhlou ako prútik – 65-ročná Christie Brinkley. Tá sa ukázala v zlato-žltých šatách, ktoré takisto poodhalili jej pekný dekolt. Usmiata blondínka, ktorej by jej skutočný vek hádal málokto, v minulosti zdobila stránky prestížneho magazínu Sports Illustrated. To sa podarilo aj bacuľke Ashley Grahamovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Christie Brinkley #Ashley Graham

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...