Hviezdny agent Valderrama z NCIS hore bez: To je parádna postavička!

Vždy bol veľkým fanúšikom športu a pýšil sa ukážkovou formou. Zdá sa, že pred dovŕšením štyridsiatky však vyzerá herec Wilmer Valderrama lepšie než kedykoľvek predtým.

03.04.2019 14:06
debata
zväčšiť Herec Wilmer Valderrama na zábere z novej... Foto: CBS
Herec Wilmer Valderrama na zábere z novej epizódy seriálu NCIS. Herec Wilmer Valderrama na zábere z novej epizódy seriálu NCIS.

V utorok večer mohli americkí diváci sledovať 39-ročného herca známeho tiež zo seriálu Tie roky sedemdesiate v jednej z epizód diváckeho hitu NCIS. Valderrama v ňom stvárňuje špeciálneho agenta Nicholasa Torresa a jeho postava je súčasťou seriálu od roku 2016.

Záber na jeho telo vyzlečené do pol pása musel rozbúchať srdce nejednej fanúšičky či fanúšika. Valderrama predviedol pred kamerou ukážkovú postavu s vypracovaným svalstvom. Rozhodne by sa našlo v Hollywoode pár kolegov, jeho rovesníkov, ale aj mladších hercov, ktorí by mu ju mohli závidieť.

Herca v minulosti preslávil aj vzťah so speváčkou Demi Lovato, s ktorou randili spolu bezmála šesť rokov. V roku 2016 sa však ich vzťah skončil. Herec tvoril v minulosti aj pár s herečkou Lindsay Lohanovou, momentálne ho občas vídajú paparazzovia v dámskej spoločnosti, ale oficiálne je vraj single.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #seriál #Telo #forma #Wilmer Valderrama #NCIS

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...