Najslávnejšia modelka planéty odhalená! Na pláži ju pristihli hore bez

Niežeby bola nahota v jej prípade niečo výnimočné, ale paparazzovia si napriek tomu pri sledovaní topmodelky Belly Hadidovej celkom zgustli.

15.05.2019 00:00
debata
Topmodelka Bella Hadid počas fotenia v Malibu v... Foto: Profimedia
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid počas fotenia v Malibu v priehľadnom tope počas fotenia.

Kráska, ktorá patrí medzi najžiadanejšie tváre (a telá) módnej brandže a dokonca sa hrdí titulom Topmodelky roka 2018, sa objavila na pláži v Malibu, kde prebiehalo jej fotenie pre nešpecifikovaný módny magazín. Tentoraz sa však nepredvádzala v žiadnych večerných róbach, v centre pozornosti boli najmä sexy zvršky a plavky.

V jednom momente však 22-ročná Bella zostala na pláži v priehľadnom tope a nohavičkách, čo, samozrejme, okamžite zajastrili objektívy reportérov. Hoci rozmazané, podarilo sa im uloviť zábery, ktoré sa najmä medzi fanúšikmi bulváru tešia veľkej obľube.

Hadidovej odhalené poprsie však rozhodne nepatrí k tomu, čo by svet ešte nevidel. Sama modelka sa už dávnejšie priznala, že k nahote má veľmi pozitívny vzťah, ktorý v nej vybudovala výchova a rodina. Aj preto sa doposiaľ objavila vo viacerých odvážnych editoriáloch.

Na nedávnej akcii MET Gala v New Yorku, kde Bella reprezentovala značku Moschino, však sexepíl dávkovala veľmi decentne. Oblečená bola do čiernej róby zdobenej bohato štrasom a kryštálmi. Zaujal detail kruhového prestrihu na bokoch, ktorý odhaľoval nahú kožu. Inak však bola americko-jordánska kráska veľmi decentná a elegantná.

Topmodelka Bella Hadid v šatách z dielne Moschino. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Bella Hadid v šatách z dielne Moschino. Topmodelka Bella Hadid v šatách z dielne Moschino.

Ak ste náhodou zmeškali naše materiály z MET Gala, v galérii si pozrite takmer stovku osobností v kreáciách, ktoré brali dych.

Dakota Johnson v šatách Gucci.
Topmodelka Candice Swanepoel v róbe Prabal Gurung.
+95Ella Balinska na otvorení výstavy Camp: Notes...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #hore bez #sexepíl #fotenie #Malibu #Bella Hadid

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...