Najlepšie platená modelka sveta pod sprchou! Nečudo, že jej telo zarába milióny

Len pred pár dňami sa modelka Kendall Jenner nechala vidieť vo festivalovom Cannes.

28.05.2019 01:10
debata

23-ročná kráska tam zavítala na charitatívne podujatie amfAR konajúce sa počas 72. ročníka medzinárodného filmového festivalu. Pred fotografmi zažiarila vo výraznej a neprehliadnuteľnej krácii Giambattista Valli pre H&M.

Veľká módna premiére na módnej udalosti v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Kendall Jenner prišla v šatách z kolekcie Giambattista Valli pre H&M Veľká módna premiére na módnej udalosti v Cannes. Topmodelka Kendall Jenner prišla v šatách z kolekcie Giambattista Valli pre H&M. Ide o ďalšiu kolaboráciu švédskeho reťazca s renomovaným dizajnérom.

Netrvalo dlho a štíhla modelka vymenila róbu za sexi plavky. Dokonalé telo predviedla paparazzom počas jej pobytu na luxusnej jachte v blízkosti Monaka, kam viedli jej kroky z francúzskeho Cannes. Slávna tmavovláska sa podľa medializovaných informácií len nedávno rozišla s hráčom NBA Benom Simmonsom a single život si tak užíva v luxusnom štýle.

Kendall Jenner na jachte v Monaku. Foto: Profimedia
Kendall Jenner Kendall Jenner na jachte v Monaku.

Na jachte mala na sebe biele plavky posiate čiernymi bodkami značky Wanderlust v hodnote 73 libier. Na tele najlepšie platenej modelky sveta sedeli ako uliate a nielen plavky zabezpečili Kendall aj obdivné pohľady mladých mužov, ktorí ju na jachte sprevádzali.

Paparazzi dokonca zachytili sexi dvadsiatničku, ako na jej dokonalé telo padajú kvapky vody zo sprchy. Pod ňu sa modelka postavila potom, čo si užila jazdu na vodnom skútri.

Kendall Jenner podľa magazínu Forbes v roku 2018 zarobila vĎaka modelingu sumu 22, 5 milióna dolárov, čo ju dostalo v zárobkoch na prvé miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Kendall Jenner

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...