Buffon a jeho láska na pláži: Nahradila Šeredovú, stále ju s ňou porovnávajú!

Už päť rokov je po jeho boku nová partnerka, ale porovnávanie s tou bývalou skrátka neprestáva. Bývalý futbalový šampión Gianluigi Buffon si však z toho asi ťažkú hlavu nerobí.

07.06.2019 01:20
debata
zväčšiť Futbalista Gigi Buffon a jeho partnerka Ilaria... Foto: Profimedia
Gigi Buffon a jeho partnerka Ilaria D'Amico Futbalista Gigi Buffon a jeho partnerka Ilaria D'Amico si užívali chvíle na pláži so synom Leopoldom.

Taliansky rodák si v uplynulých dňoch užíval v spoločnosti svojej partnery Ilarie D'Amico na slnečnej pláži a práve v týchto chvíľach dvojicu zachytili paparazzovia. Športovec sa nežne túlil ku svojej polovičke a spoločne si vychutnávali chvíľky relaxu. Jedným očkom však pozorne sledovali syna Leopolda, ktorý prišiel na svet len pred troma rokmi.

Televízna komentátorka a moderátorka, ktorá je dokonca o štyri roky staršia ako 41-ročný Buffon, je často porovnávaná so svojou predchodkyňou – českou modelkou Alenou Šeredovou. Taliansky brankár bol s ňou ženatý tri roky, ale ich vzťah trval omnoho dlhšie. V roku 2014 sa však ich cesty rozišli a súd ich rozviedol, ešte v tom istom roku sa člen klubu Paris Saint Germain začal ukazovať na verejnosti s Illariou.

Buffon patrí v Taliansku k miláčikom verejnosti a zároveň je aj vďačným objektom sledovania bulvárnych médií. Sám však hovorí, že si na to už zvykol a snaží sa podobný záujem ignorovať. Sústreďuje sa vraj na rodinu a na to, aby jeho najbližší boli šťastní.

Buffonova ex Alena Šeredová naposledy prekvapila svojím rozhodnutím prijať talianske občianstvo a zložiť „prísahu vernosti“ občianky Talianska. Stalo sa tak vo februári tohto roka. Okrem talianskeho si však ponechala aj české občianstvo. V čase manželstva s Buffonom pritom tvrdila, že sa íti byť Češka a neplánuje meniť svoje občianstvo.

VIDEO: Ako sa chystajú stráviť leto kamarátky z televíznej obrazovky?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #teplo #slnko #pláž #partnerka #Gianluigi Buffon

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...