Springsteenova dcéra v bikinách: Figúru má špičkovú, môžu za to kone!

Po otcovi síce možno nezdedila hudobný talent, ale pohľad na Jessicu Springsteen rozhodne poteší. Na pláži v meste Cannes predvádzala ukážkové krivky.

11.06.2019 00:00
debata
Jessica Springsteen si užívala slnečné počasie... Foto: Profimedia
Jessica Springsteen Jessica Springsteen si užívala slnečné počasie na pláži Cannes Beach a predvádzala ukážkovú figúru.

Dvadsaťsedemročná profesionálna jazdkyňa na koni sa objavila na Francúzskej riviére spoločne so skupinkou priateľov a hoci plánovala asi stráviť dovolenkové dni inkognito, objavili ju tamojší paparazzovia.

Práve oni zachytili 168 centimetrov vysokú dcéru amerického hudobníka Bruca Springsteena a jeho manželky Patti Scalfia v oranžových bikinách.

Vďaka pravidelnej jazde na koni má Jessica Springsteen skutočne vyformovanú figúru a to bolo celkom jasne vidieť aj v jej plážovej garderóbe. Pôvabnú hnedovlásku pozná svet nielen vďaka slávnemu otcovi, ale aj pre jej vlastnú kariéru.

Springsteen totiž reprezentuje USA na súťažiach parkúrového skákania na koni a má na konte niekoľko významných úspechov. S jazdou na koni začala už ako štvorročná na rodinnom ranči a keď mala šesť rokov, dostala svojho vlastného poníka. Práve jazdou na poníkoch začínala aj súťažne, aby sa neskôr mohla v staršom veku presunúť ku klasickým koňom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Cannes #Telo #jazda #kôň #Jessica Springsteen

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....