Z pohľadu na jej zadok odpadnete! A to sa niekdajšia kráska z Playboya blíži k 50-ke

Moderátorka a niekdajšia modelka Brooke Burke si vychutnáva pekné dni na pláži v Malibu.

28.06.2019 16:15
debata (2)

Ale okrem toho sa 47-ročná hnedovláska stihla pozvŕtať aj pred objektívmi fotoaparátu. A pohľad na postavičku takmer 50-ničky Brooke Burkeovej, navyše po štyroch deťoch, je viac ako ohurujúci.

Niekdajšia modelka a moderátorka Brooke Burke v... Foto: Profimedia
Brooke Burke Niekdajšia modelka a moderátorka Brooke Burke v Malibu.

Na sebe mala biely elastický top a spodnú časť bikín. A tie sa dajú označiť z a miniatúrne. Keďže Brooke sa pred objektívom pozvŕtala zo všetkých strán, nič nezostalo skryté. Pri pohľade na jej vytrénovaný zadoček však zostanete určite paf – akoby patril o polovicu mladšej žene.

Niekdajšia modelka, ktorá sa objavila aj na stránkach magazínu Playboy, sa na Instagrame nijako netají svojím aktívnym životným štýlom, ku ktorému patrí aj pravidelené cvičenie. A to, ako vidieť, sa viditeľne podpisuje aj na jej sexi postavičke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello summer 2019! ✨☀️Today’s #summersolstice marks the season’s beginning. Perhaps a new chapter, a new season a new you. The sun reaches its highest position in the sky and the longest period of daylight. Let it mark the time to reach the highest expression of yourself. It’s time to hold yourself to a higher standard, never traveling below your full potential. Since prehistory the summer solstice marks a significant time a year. Many people around the world are celebrating today. Some recognize the fight between light & darkness. I see this as a time to dance, celebrate & romance. Laugh, love deeper, & transistor into a new beautiful space full of more light. Create your own rituals for happiness. Wake up & watch the sunrise, bask in the energy of the sunset. Today’s 5am sunrise & 9pm sunset marks the longest day of the year. Why not ring out the daylight & devote a bit more time nurturing your spirit. The sun’s path appears to stand still for a moment today....hit the pause button for your own insightful moment. In stillness you may discover the sun shining beautiful light into spaces needing reflection. Happy Summer! ☀️✨. It’s yours to create‼️ ❌⭕️❌⭕️ BB

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Burke (@brookeburke),

Brooke Burke sa preslávila na stránkach magazínu Playboy, neskôr sa predviedla ako moderátorka relácií televízií CBS aj NBC. V roku 2009 vyhrala tanečnú šou Dancing with the Stars, v nasledujúcich troch ročníkoch v šou zostala ako spolumoderátorka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brooke Burke

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...