Melanie Griffithovej sa drina v posilňovni vypláca! Aha, 61-ročná hviezda v bikinách

Niekdajšia manželka Antonia Banderasa dovolenkuje pri brehoch Španielska.

07.07.2019 11:36
debata (2)

Len pred pár dňami sa 61-ročná hollywoodska hviezda Melanie Griffith na svojom Instagrame pochválila videom, na ktorom si v posilňovni „dáva“ do tela. A teraz naplno predviedla, čo jej pravidelné cvičenie prináša. Mama herečky Dakoty Johnsonovej si obliekla bikiny a do mora skákala z jachty. Za svoje telo sa hanbiť rozhodne nemusí, skôr naopak.

Melanie Griffith si užíva voľno pri brehoch... Foto: Profimedia
Melanie Griffith Melanie Griffith si užíva voľno pri brehoch Španielska.

Blond hviezda mala na sebe oranžové bikiny značky Solid & Striped v hodnote vyše 150 libier. V spoločnosti priateľov si vychutnáva dovolenku na Baleárskych ostrovoch neďaleko brehov Španielska. Pár dní predtým zverejnila na svojom Instagrame fotografiu, na ktorej je v spoločnosti priateľov na večeri v reštaurácii na ostrove Ibiza. Svoj pobyt v Európe si tak hviezda filmov ako Podnikavé dievča, Lolita či Celebrity vychutnáva plným i dúškami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lucky girl.... Grateful for my beautiful friends @loreerodkin @madmadmash @polinakitsenko @delia_delusional #girlfriends #vivaespaña

Príspevok, ktorý zdieľa MELANIE (@melaniegriffith),

Herečka, ktorá bola v rokoch 1996 až 2015 vydatá za Antonia Banderasa, je oficiálne stále single. V roku 2018, keď zavítala na slávny viedenský Opernball, na margo vzťahov povedala: „Veľmi rada by som opäť mala nejakého milenca, ale ja chcem žiť u seba doma a zároveň chcem, aby on býval u seba.“ Jej bývalý manžel, Antonio Banderas, žije po boku holandskej investičnej poradkyne Nicole Kimpelovej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #Melanie Griffith #Antonio Banderas

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...