Najlepšie platená modelka sveta v bikinách! Tak čo poviete, má miliónové telo?

Už druhý rok kraľovala rebríčku najlepšie platených modeliek sveta a nevyzerá to, že by sa niečo zmenilo aj ten nasledujúci. Kendall Jenner si zarobené milióny užíva aj na Mykonose.

10.07.2019 00:00
debata (5)
Topmodelka Kendall Jenner si užívala chvíle... Foto: Profimedia
Topmodelka Kendall Jenner si užívala chvíle voľna na Mykonose. Topmodelka Kendall Jenner si užívala chvíle voľna na Mykonose.

Členka slávnej televíznej rodiny Kardashianovcov, ktorá sa rozhodla svoju kariéru budovať viac v modelingu ako na televíznych obrazovkách v reality-šou, sa objavila na slávnom ostrove. Paparazzovia ju zachytili v spoločnosti skupiny priateľov na pobreží, ale aj na prenajatom člne.

Dlhonohá Kendall mala na sebe bikiny v žiarivej neónovej žltej a predvádzala štíhlu vypracovanú figúru. Na Instagrame zverejnila dokonca video, ako v rámci momentálne prebiehajúcej „Bottle Cap Challenge“ otvorila fľašu priamo z vodného skútra (video nižšie).

Dvadsaťtriročnú brunetku začali nedávno spájať s novým mužom – opäť obrátila svoju pozornosť do športového sveta. Jej novým vyvoleným má byť Kyle Kuzma, basketbalista, s ktorým objektívy zachytili Jennerovú ešte na pláži v Malibu.

Zdá sa, že pre vysokých športovcov má modelka veľkú slabosť – jej ostatným partnerom bol tiež basketbalista Ben Simmons.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

you asked for it @haileybieber ...

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #modelka #Kendall Jenner #Mykonos

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...