Žiadna zmena! Gisele má stále telo topmodelky aj lásku ako pred rokmi

Vo februári tohto roka oslávili spolu desiate výročie sobáša. Brazílska topmodelka Gisele Bündchen však s manželom Tomom Bradym vyzerajú zamilovaní ako na začiatku.

20.07.2019 11:00
debata
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen na... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Brazílska topmodelka Gisele Bündchen na kostarickej pláži predvádzala svoje ukážkové krivky.

Nedávno sa dvojica celebritných manželov spoločne so svojimi ratolesťami objavila v exotickej Kostarike. Práve toto miesto si vybrali na rodinnú dovolenku a vyrazili si tam oddýchnuť od každodenného ruchu života v Amerike.

Ani v Kostarike sa však 38-ročná modelka a o tri roky starší hráč amerického futbalu nedočkali absolútneho súkromia. Počas prechádzky na pláži ich cvakali objektívy paparazzov.

Na druhej strane však práve vďaka nim je jasné, že dvojnásobná mama Bundchen sa môže merať aj s výrazne mladšími kolegyňami. Jej kondícia a fyzická forma je skutočne ukážková. Gisele by pokojne mohla vykročiť na mólo Victoria's Secret, alebo predvádzať svoje krivky v reklame na plavky.

Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen pózujú... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tom Brady a Gisele Bündchen Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen pózujú spoločne na otvorení výstavy v Metropolitnom múzeu v New Yorku.

Reportéri tiež zachytili dvojici pri nežných bozkoch a objatiach. Zdá sa, že Brady je do svojej manželky zahľadený rovnako, ako keď ich prvýkrát spolu prichytili v roku 2007. Vtedy sa údajne zoznámili vďaka kamarátovi, ktorý im dohodol rande naslepo.

Brazílčanka mala za sebou niekoľko dlhších vzťahov, medzi nimi aj ten s hercom Leonardom DiCapriom. Brady sa koncom roka 2006 rozišiel s herečkou Bridget Moynahanovou, ktorá v tom čase otehotnela s jeho dieťaťom. Dvojica sa ani napriek tomu k sebe nevrátila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #láska #bikiny #kostarika #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...