Dva tipy pre dámy: Skúste erotickú masáž

Nič nie je uvoľňujúcejšie ako masáž. Erotickou sa stáva vtedy, ak vás masíruje niekto, kto po vás túži alebo naopak. Ak sa vám partner vráti domov vyžmýkaný ako bielizeň z odstredivky, skúste ho uvoľniť. Máme pre vás dva zaručené tipy...

16.07.2008 12:00
Telo - masáž - žena - holenie Foto:
Starostlivosť o seba by mala byť potešením.
debata

Nahá masáž
Vyzlečte ho a pripravte si voňavú emulziu – zmiešajte telové mlieko a pridajte doň zopár kvapiek vanilkového aromatického oleja (má afrodiziakálne účinky). Najprv ho masírujte oblečená. Istotne sa zapotíte, a tak zhadzujte jednu vrstvu oblečenia po druhej. Keď už nebudete mať čo vyzliecť, začnú vás bolieť aj ruky. Masírovanie je predsa veľmi fyzicky náročné. A tak skúste iné časti vášho tela. Istotne sa pobavíte a možno zistíte, že ten vyžmýkaný citrón má ešte nejakú energiu v tajnej zásobe. 

Masáž s arómou
Skúste netradičnú masáž. Do kokosového oleja pridajte zopár kvapiek aromatického oleja s vôňou santalového dreva. Vaše zmysly ožijú. Ruky vám budú jemne kĺzať po pokožke a závan santalového dreva navodí spolu s príjemnou kokosovou arómou tú pravú iskrivo-pokojnú atmosféru. Zamerajte sa najmä na tie erotogénne zóny, ktoré bežne obchádzate – je to napríklad šija, krížová oblasť či chodidlá. Ak chcete, masírujte partnera vlastným telom. 

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...