Rezešová potvrdila: S Borisom Kollárom sme sa rozišli

Hoci to spočiatku vyzeralo sľubne, láske je koniec. Podnikateľ Boris Kollár a modelka a podnikateľka Linda Rezešová sa rozišli. Pár vraj už netvoria niekoľko týždňov, potvrdili to aj sami, keď sa na verejnosti začali objavovať sólo.

16.05.2008 16:21 , aktualizované: 18:14
Linda Rezešová a Boris Kollár Foto:
Linda Rezešová a Boris Kollár po prehliadke Blanky Matragi.
debata

Slovenský podnikateľ sa nedávno objavil na pražskej prezentácii butiku Gucci. Hoci bývalá manželka Júliusa Rezeša má v obľube pekné oblečenie a luxusné značky, v Prahe po Borisovom boku chýbala. V tom čase totiž sedela na prehliadke Lýdie Eckhardt v Bratislave. „Áno, môžem vám potvrdiť, že sme sa rozišli,“ uviedla pre Pravda.sk Rezešová.

Dvojica sa prvýkrát oficiálne objavila spolu na Plese v opere. To už mali za sebou niekoľko týžňov spoločného chodenia. Podľa denníka Nový čas spečatili svoje manželstvo v Las Vegas. To však nevstúpilo do platnosti, keďže Rezešová bola v tom čase ešte stále vydatá za bohatého košického podnikateľa Rezeša. Súd manželov rozviedol koncom januára, objavili sa teda aj špekulácie o tom, že by sa Kollár mohol stať právoplatným manželom kedysi známej modelky.

To sa už asi nestane. Medzi dvojicou je momentálne koniec. Podľa viacerých známych bývalého párika sa však rozišli pokojne a v dobrom. Dôkazom by mohol byť aj fakt, že Linda Rezešová nedávno začala pracovať pre marketing Fun rádia, ktorého je Kollár spolumajiteľom. Prácu svojej bývalej vraj nedohadzoval. Rezešovú oslovil riaditeľ Patrik Ziman.

Boris Kollár a Linda Rezešová na 8. Plese v opere.
Linda Rezešová a Boris Kollár po prehliadke...
+2Boris Kollár a Linda Rezešová ako pár na Plese...
debata chyba

+ Objavovanie nových chutí môže byť cestou k radosti a spokojnosti.
Vaša kreativita a inovatívny prístup budú...

+ Ak potrebujete byť momentálne sami, tak si to doprajte, ale bez výčitiek.
Nové pracovné výzvy prinesú nečakané...