Slávny Zucchero po rokoch na pláži? Na nepoznanie... a jeho láska hore bez!

Jeho hlas patrí medzi okamžite spoznateľné! Hudobný svet si bez neho a jeho piesní mnohí z nás ani nedokážu predstaviť. Taliansky interpret Zuccherro však tentoraz ukázal aj trošku inú podobu.

27.09.2019 01:00
debata
Taliansky spevák Zucchero Fornaciari a jeho... Foto: Profimedia / Cobra Team / BACKGRID
Taliansky spevák Zucchero Fornaciari a jeho životná partnerka Francesca Mozer si spoločne užívali dovolenku na Formentere. Taliansky spevák Zucchero Fornaciari a jeho životná partnerka Francesca Mozer si spoločne užívali dovolenku na Formentere.

Dnes 64-ročný spevák a hudobník, medzi ktorého najznámejšie hity patria skladby ako Senza una donna alebo Baila morena, si v týchto dňoch užíval záver leta na slnkom zaliatej pláži ostrova Formentera. Spoločne s dlhoročnou životnou partnerkou Francescou Mozerovou. Ale paparazzovia ich odhalili.

Dvojicu zachytili objektívy priamo na pláži, kde si partneri užívali príjemnú teplotu vody aj slnečné lúče. Hoci na prvý pohľad by ich dnes asi tu medzi slovenskými fanúšikmi spoznal málokto, v rodnom Taliansku patrí Zucchero stále medzi vyhľadávané celebrity. A tak sa žiadna dovolenka inkognito skrátka nekonala.

Reportérov určite prekvapila najmä spevákova životná družka, s ktorou hitmejker žije od roku 1992. Francesca si vyrazila na pláž hore bez a hoci si v jednom momente zjavne musela uvedomiť prítomnosť objektívov, nerobila si z nich ťažkú hlavu.

Niekdajšia modelka a kráska, ktorá plnila stránky talianskej tlače, síce už pribúdajúce roky nezaprie. Stále je však v ukážkovej forme.

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #paparazzovia #partnerka #Zucchero

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...