Nahá je krásna! 40-ročná poľská kráska Krupa mapuje svoje tehotenstvo

Poľská rodáčka Joanna Krupa, v Amerike sledovaná celebrita, sa už čochvíľa stane po prvý raz mamou.

07.10.2019 00:12
debata

Správou o tehotenstve sa krásna Poľka prvý raz pochválila v máji, keď zverejnila fotografiu s pozitívnym tehotenským testom v ruke. Bábätko sa tak prihlásilo o slovo ani nie rok po veľkolepej svadbe s podnikateľom Douglasom Nunesom, ktorú si zaľúbenci vystrojili v poľskej Varšave, odkiaľ pochádza.

40-ročná hviezda, ktorá sa preslávila v reality šou „The Real Housewives Of Miami“, sa od toho momentu delila so svojimi fanúšikmi, ktorých má na Instagrame 1,5 milióna, o zábery svojho zväčšujúceho sa bruška. Nevyhýbala sa ani fotografiám v plavkách. Urobila tak aj pred pár dňami, na fotografii pózuje pri západe slnka a ako píše, ide o 33. týždeň jej tehotenstva. „Spomienky sú večné. Dúfam, že moje malé dievčatko bude tieto zábery milovať tak, ako ja.“

Krupa sa nechala vo vyššom štádiu tehotenstva nafotiť aj nahá – čierno-bielym záberom sa takisto pochválila na Instagrame fanúšikom – ako uviedla, vtedy bola v 22. týždni tehotenstva.

Vytúženého potomka sa už o pár týždňov dočká vo svojom druhom manželstve, v roku 2017 sa rozviedla so svojím prvým manželom, vlastníkom nočných klubov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Joanna Krupa

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...