Za nahotu zaucho od mamy? Payna to neodradilo, aha, zase zhodil šaty!

Iba nedávno prezradil médiám, že s jeho prvým odhaľovaním sa pred objektívom mama rázne nesúhlasila. Dokonca mu dala pohlavok. Spevák Liam Payne však znovu zhadzuje šaty.

21.11.2019 00:00
debata
Spevák Liam Payne pri nakrúcaní videoklipu Live... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Spevák Liam Payne pri nakrúcaní videoklipu Live Forever. Spevák Liam Payne pri nakrúcaní videoklipu Live Forever.

Tentoraz to bývalý člen formácie One Direction urobil pri nakrúcaní nového videoklipu, ktoré sa konalo na morskom pobreží neďaleko Isle of Wight. Skočiť do tejto vody v druhej polovici novembra nebude asi nič príjemné, no fešný interpret so zvládol na jednotku. Hore bez, s pevnou vôľou aj cigaretkou na zahriatie vo chvíľach natáčacej pauzy.

Dvadsaťšesťročný spevák je už roky idolom mnohých fanúšičiek a určite mu ďalšie pribudnú aj po zverejnení paparazzovských záberov z nakrúcania klipu k novému singlu Live Forever. Payne predviedol na morskom pobreží vypracované telo a pevné brušné svaly. Aj imidž zlého chlapca.

Hoci má ešte ďaleko do osláv tridsiatky, je už tento britský hudobník otcom syna Beara. Porodila mu ho speváčka a porotkyňa šou X Factor Cheryl, známejšia tiež ako Cheryl Cole.

Dvojica spolu tvorila pár necelé dva roky. O Payneovi však kolujú reči ako o prelietavom mladom fešákovi. Či sú pravdivé, alebo skôr výmyslom bulváru, nevedno. Isté však je, že po rozchode s Coleovou ho bolo vídať v spoločnosti viacerých žien. Najnovšie by mal randiť s kráskou menom Maya Henry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #nakrúcanie #Liam Payne #video

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....