Telo ako grécky boh! Bývalý učiteľ Boselli na pláži v Miami, všetky oči na ňom

Keď sa pred pár rokmi objavilo na internete video s mimoriadne príťažlivým učiteľom matematiky na jednej z britských univerzít, bolo to len kúsok k zrodu novej modelingovej hviezdy. Pietro Boselli však už skúsenosti mal, ako dieťa stál pred objektívom často. Jeho dospelá modelingová kariéra však mala ešte väčší úspech.

18.12.2019 12:28
debata (5)
Model a niekdajší učiteľ z univerzity v Londýne... Foto: Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Model a niekdajší učiteľ z univerzity v Londýne Pietro Boselli predviedol svoje dokonalé telo na pláži v Miami. Model a niekdajší učiteľ z univerzity v Londýne Pietro Boselli predviedol svoje dokonalé telo na pláži v Miami.

Niekdajší prednášajúci z University College of London sa pred pár dňami objavil na pláži v Miami a jeho prítomnosť unikla len málokomu. Niet sa však ani čo diviť. Keď sa Boselli vynoril z oceánu a vyrazil smerom k svojmu ležadlu, obzerať sa za ním museli ženy aj muži.

Taliansky rodák má postavu ako dokonalá grécka socha. Vykreslený je každý sval, na tele niet gramu tuku a vyzerá veľmi súmerne a mužne. Boselli si navyše namiesto obligátnejších šortiek vzal na seba len miniatúrne čierne slipové plavky. A tak z jeho figúry bolo vidieť ešte viac.

Fešného profesora matematiky v minulosti pre svoje kampane použila napríklad značka Armani či DSquared2. Jeho príťažlivú postavu potom využil v kampani na plavky napríklad dizajnér Matthew Zink, ktorý tvorí pre značku Charlie by Matthew Zink.

Boselli jeden čas uvažoval, že modeling nadobro zavesí na klinec a sústredí sa celkom iba na svoju univerzitnú kariéru. Ako však dávnejšie priznal, nebolo to celkom možné, keďže ho študenti spoznávali a často aj dotazovali priamo na prednáškach.

Tridsaťjedenročného modela sleduje momentálne na Instagrame vyše 2,7 milióna užívateľov a tak je jasné, že jeho totožnosť nie je už také ľahké utajiť. Aj preto sa pravdepodobne rodák z talianskeho mesta Negrar rozhodol sústrediť na profesiu technického inžiniera, ktorú vyštudoval a popri nej zároveň stále občas zamieri pred objektív. Na pláži v Miami ho bolo vidieť v uplynulých dňoch napríklad v spoločnosti fotografa Giampaola Sguru.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #Miami #sexy #Pietro Boselli #zvodný

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...