Wahlberg opäť napumpoval svaly. Kde ich predvádza? Predsa na dovolenke!

Ťahá mu síce na päťdesiat, ale formou by herec Mark Wahlberg schoval do vrecka aj o polovicu mladších mužov. A dobre si to uvedomuje.

30.12.2019 00:00
debata
Herec Mark Wahlberg na fotografii z pláže na... Foto: SIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Herec Mark Wahlberg na fotografii z pláže na ostrove Barbados. Herec Mark Wahlberg na fotografii z pláže na ostrove Barbados.

Hollywoodsky herec a niekdajší model spodnej bielizne sa v závere roka už tradične vybral aj s celou rodinou na exotickú dovolenku a vystavil na obdiv svoju muskulatúru.

Wahlberga zachytili objektívy paparazzov na ostrove Barbados, z ktorého mimochodom pochádza slávna speváčka Rihanna. Tentoraz to však neboli jej kypré krivky, ale práve hory svalov, ktoré každý deň v posilňovni pumpuje 48-ročný Wahlberg.

Herec sa prechádzal po slnečnej pláži a v momente, keď si uvedomil prítomnosť fotografov, nasadil úsmev na tvári a dokonca predviedol pár póz a zamával do objektívov. Na svalnatej hrudi sa mu ligotala hrubá retiazka ozdobená krížom.

Rhea Durham s manželom Markom Wahlbergom. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rhea Durham s manželom Markom Wahlbergom. Rhea Durham s manželom Markom Wahlbergom.

Wahlbergovi robila spoločnosť aj jeho manželka Rhea Durham, s ktorou spoločne vychovávajú štyri deti. Niekdajšia modelka z titulných stránok magazínov ako Elle či Marie Clarie je dnes pôvabná manželka a matka a nebojí sa predviesť ani svoje ženskejšie krivky.

V minulosti pritom patrila medzi krásky, ktoré patrili do úzkeho výberu modeliek predvádzajúcich na výročnej prehliadke Victoria's Secret. Práve v čase druhej prehliadky, v roku 2001, sa začal aj jej vzťah s Wahlbergom. Svadba prišla o osem rokov neskôr. Tento rok manželia oslávili desiate výročie svadby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Telo #Mark Wahlberg #Barbados #svaly

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...