Nielen Pippu zlákal čarokrásny ostrov! Postavičku tu už predvádza aj slávna playmate

Ostrov svätého Bartolomeja sa teší enormnému záujmu celebrít. Na pláži sa už ukázala aj Victoria Silvstedt.

31.12.2019 00:00
debata

Život niekdajšej modelky a playmate Victorie Silvstedt je celkom bezstarostný. Súdiac podľa paparazzi záberov, na ktorých sa 45-ročná blondínka objavuje. Kde oddychuje aktuálne? Na čarokrásnom a celebritami milovanom karibskom Ostrove svätého Bartolomeja, ktorý v tomto ročnom období vyhľadáva pravidelne už niekoľko rokov po sebe. Práve rozprávkové pláže sú po červených kobercoch najobľúbenejším miestom, kde sa Victoria Silvstedt zdržiava.

Victoria Silvstedt na pláži Ostrova svätého... Foto: Profimedia
Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt na pláži Ostrova svätého Bartolomeja.

Ostrov si za dovolenkovú destináciu aj tento rok zvolila sestra vojvodkyne Kate, Pippa Matthews-Middleton spolu so synom Arthurom. Spoločnosť jej na ostrove robila aj jej mama Carole, otec Michael, aj manžel James Matthews.

Na pláž si Silvstedt vyšla v čiernych plážových šatách, v ruke držala plážový model kabelky značky Chanel. Hviezdu v sebe nezaprela a tak na pláži zapózovala priam profesionálne, keď vystrčila štíhlu sexi nohu a odhalila pekné stehno. Blond hrivu si prehodila nabok a zvodne sa pozrela do objektívu.

Rodená Švédka, ktorá dlhodobo žije v Monaku, sa preslávila ako modelka magazínu Playboy potom, čo sa v roku 1993 stala jednou z finalistiek Miss World. V 90-tych rokoch sa objavovala aj vo videách Playboya.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Silvstedt #Pippa Matthews Middleton

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...