Odpadnete! Brooke Shields zdraví z modrej lagúny. V bikinách

V roku 1980 mal premiéru romantický film Modrá lagúna, v ktorej si hlavné úlohy zahrali Brooke Shields a Christopher Atkins.

03.01.2020 00:00
debata

Zo snímky sa stal filmový hit a diváci si ho stále radi pozrú, hoci od jeho vzniku ubehlo už štyridsať rokov. Krásna herečka mala v čase nakrúcania iba 15 rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

another blue lagoon

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields),

Z modrej lagúny, nie však tej filmovej, svojich fanúšikov na Instagrame pozdravila Brooke Shields pred pár dňami. 54-ročná hviezda mala na sebe modré bikiny značky Eres v hodnote 215 libier, ktoré naozaj veľa z jej tela nezahalili. Fanúšikovia sa tak mohli kochať pohľadom na vyšportované telo dvojnásobnej mamy, zvláštnu pozornosť pútalo jej vppracované bruško. Takýmto telom sa môže pochváliť máloktorá päťdesiatnička.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ready to spend the last day of the year at the beach! @adoreme

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields),

Následne fanúšikom poskytla aj ďalší pohľad na jej telo v bikinách, tento raz išlo o záber z hotelovej izby. Ani na ňom nevyzerala o nič horšie ako na zábere z dovolenkovej modrej lagúny.

Hollywoodska hviezda je mamou dvoch dcér, Grier (15) a Rowan (18), ktorých otcom je jej manžel, scenárista Chris Henchy. Za neho je vydatá od roku 2001. Jej prvým manželom bol tenista Andre Agassi, ich vzťah sa však neskončil práve najlepšie, žili spolu v rokoch 1997 až 1999.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brooke Shields #Modrá lagúna

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...