Britney Spears bez hada, ale v bikinách s hadím vzorom! Chváli sa štíhlym telom

Dva roky pred okrúhlou štyridsiatkou je slávna hviezda v top forme, čo sa jej postavičky týka.

12.01.2020 00:00
debata (2)

V roku 2001 vystúpila Britney Spears počas udeľovania MTV Video Music Awards s hadom okolo ramien, keď na pódiu spievala hit I’m a Slave 4 U. O takmer dve desaťročia neskôr sa pop-hviezda síce živého plaza vzdala, ukázala sa aspoň v plavkách s hadím vzorom. V úsporných bikinách sa predvádza na svojom Instagrame.

Naozaj štíhlu postavičku má 38-ročná speváčka už nejaký ten piatok. Aktívne trénuje a na jej tele sú jasne viditeľné výsledky. Do objektívu sa dvojnásobná mama pozerá s výrazne nalíčenými očami a blond zahustenými a predĺženými vlasmi, ktoré jej rozpustené padajú na ramená.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Can’t wait for spring !!! ☘️‍♀️⭐️

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Záber v bikinách sa na jej Instagrame, na ktorom ju sleduje vyše 23 miliónov ľudí, objavil len týždeň potom, ako zverejnila niekoľko cvičení, ktorým sa aktuálne venuje. Aj tie predviedla oblečená v bikinách.

Hviezda, ktorú preslávili hity ako Oops!… I Did It Again, Toxic či Baby One More Time je mamou dvoch synov, z ktorých sú už tínedžeri – Seana (14) a Jaydena (13). Ich otcom je jej exmanžel, tanečník Kevin Federline (41). Jej súčasným partnerom je tréner a model Sam Asghari (26), s ktorým Britney randí tri roky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #jóga #Britney Spears #postava

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....