Krásna Kaia Gerber šla do bikín! Ani gram tuku, ale krivky má pôvabné

Do módnych prehliadok dámskej módy zostáva ešte nejaký čas. A tak môže topmodelka Kaia Gerber oddychovať. Urobila tak aj na slnečnej pláži v Miami.

14.01.2020 00:00
debata (4)
Topmodelka Kaia Gerber predvádzala svoje krivky... Foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Topmodelka Kaia Gerber predvádzala svoje krivky na pláži v Miami. Topmodelka Kaia Gerber predvádzala svoje krivky na pláži v Miami.

Dcéra supermodelky Cindy Crawfordovej sa počas víkendu objavila v Miami, kde si užívala príjemné počasie aj v spoločnosti skupiny kamarátov. Gerberovú zachytili paparazzovia a na ich záberoch je zjavné, že dlhonohá modelka nemala problém predvádzať svoje bezchybné štíhle krivky. V dvojdielnych čiernych bikinách nechala vyniknúť postavu bez gramu tuku, no pritom so ženskými tvarmi.

Osemnásťročnú Kaiu v poslednom období spájali s komikom a hercom Petom Davidsonom. Práve s ním mala modelka tvoriť pár po jeho rozchode s herečkou Margaret Qualleyovou.

Na miamskej pláži však po Davidsonovi, ktorého zoznam slávnych partneriek je skutočne bohatý (randil aj s Kate Beckinsaleovou či Arianou Grandeovou), nebolo ani stopy.

Gerber síce ani počas víkendu na pláži o mužskú spoločnosť nemala núdzu. V tomto prípade však išlo o jej dobrého kamaráta Tommyho Dorfmana, ktorý je priznaný gay, ďalším prítomným bol účinkujúci zo šou Queer Eye Antoni Porowski.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #Miami #Kaia Gerber

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...