Cyrusovej ex ukázal novú lásku! A nielen to! Svalmi dobieha slávneho brata

Už niekoľko mesiacov je odlúčený od svojej niekdajšej manželky Miley Cyrusovej. Kým ona stihla vystriedať dvojicu nových partnerov, Liam Hemsworth si užíval status single muža. Ale zdá sa, že tomu je koniec.

17.01.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@solidandstriped

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriella Brooks (@gabriella_brooks),

Paparazzovia v Austrálii zachytili rodáka od protinožcov v známom zálive Byron Bay, kde netrávil čas sám. Po jeho boku sa objavila príťažlivá Gabriella Brooks, modelka a sexy kráska. Práve ona má byť Hemsworthovou novou partnerkou, čo nepochybne potvrdzujú aj spoločné zábery.

Dvojica, ktorá spolu strávila už príchod nového roka 2020, sa na nich nežne dotýka a nechýba zachytený ani ich spoločný bozk. Len o pár hodín neskôr sa potom partneri vybrali do neďalekej reštaurácie, kde Hemsworth predstavil svoju partnerku rodičom.

Zábery od reportérov z druhej strany zemegule však odhalili ešte čosi nové. A v tomto prípade ide výlučne o samotného herca. Najmladší z hereckého tria bratov Liam na pláži predvádzal výrazne zväčšené svaly a vykreslenú muskulatúru na tele.

Podobné fotografie sú už zvykom už jeho brata Chrisa, najslávnejšieho z trojice, ktorý je filmovému svetu známy najmä ako Thor. Vyzerá to tak, že Thor dostal slušného konkurenta a to priamo vo vlastnej rodine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Locked and loaded. Bring on the festivities!

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #Liam Hemsworth #Austrália #modelka #svaly

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...