Deppova dcéra ako najzvodnejšia dáma cien BAFTA: Ani nahá, ani oblečená!

Hviezdami nabitý večer zažíval v nedeľu Londýn, metropola Veľkej Británie, kde sa aj tento rok rozdávali filmové ceny BAFTA. Pozornosť pútali krásne dámy, jednej sa podarilo uchmatnúť si ju skutočne odvážnym spôsobom.

02.02.2020 20:38
debata (1)
Herečka Lily -Rose Depp vyrazila na vyhlásenie... Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Herečka Lily -Rose Depp vyrazila na vyhlásenie cien BAFTA v šatách, ktoré odhalila jej poprsie pod silnými bleskami. Herečka Lily -Rose Depp vyrazila na vyhlásenie cien BAFTA v šatách, ktoré odhalila jej poprsie pod silnými bleskami.

Reč je o herečke a modelke Lily-Rose Deppovej, dcére známeho herca Johnnyho Deppa a herečky Vanessy Paradisovej. Mladá kráska sa na červenom koberci objavila v kreácii z najjemnejšej čipky, ktorú tvoril telový overal a ľahučké šaty na ňom.

Materiál bol však taký jemný a obopínal telo, že pod svetlami bleskov sa dalo toho vidieť viac ako dosť. Deppovej voľba bola jednoducho odhaľujúca, silné blesky odhalili jej poprsie aj bradavky.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute...
Nominovaná herečka Florence Pugh.
+32Nominovaná herečka Laura Dern pózuje fotografom.

S tým však nepochybne musela 22-ročná hviezda filmu The King v produkcii Netflixu počítať. Inak to totiž nebolo ani na módnej prehliadke značky Chanel, kde kreáciu pred časom odprezentovali. Lily-Rose Depp ako niekdajšia múza Karla Lagerfelda a tvár značky má stále prístup k tým najluxusnejším modelom.

Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent by... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent by Anthony Vacarello. Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent by Anthony Vacarello.

Platí to však aj pre herečku Margot Robbie, ktorá je tvárou jedného z parfumov a na cenách BAFTA sa objavila tiež v kreácii Chanel Haute Couture. Zaujala tiež herečka Charlize Theron vo fialovej plisovanej kreácii Christian Dior či herečka Zoe Kravitz v zlatých šatách Saint Laurent.

Na záver príchodov na červený koberec si potom pozornosť uchmatla vojvodkyňa Kate, ktorej model vznikol v ateliéri Alexander McQueen a už sa v ňom na verejnosti objavila.

Herečka Charlize Theron v kreácii Christian... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Charlize Theron v kreácii Christian Dior Haute Couture. Herečka Charlize Theron v kreácii Christian Dior Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #móda #naostro #BAFTA #bradavky #Lily Rose-Depp

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...