Sexy Jenner v bikinách s milencom: Ale pozor, jeho telo tiež stojí za pohľad!

O ich vzťahu sa hovorí už mesiace, ale vlastne je to celkom zbytočné. Už nik nemôže byť na pochybách, že títo dvaja znovu tvoria pár!

05.02.2020 11:20
debata
zväčšiť Topmodelka Kendall Jenner a jej partner Ben... Foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Topmodelka Kendall Jenner a jej partner Ben Simmons, ktorý je hviezdou NBA si užívali v Miami slnko. Topmodelka Kendall Jenner a jej partner Ben Simmons, ktorý je hviezdou NBA si užívali v Miami slnko.

Reč je o topmodelke Kendall Jennerovej a basketbalistovi Benovi Simmonsovi. Dvojicu zachytili počas uplynulého víkendu v Miami, kam prilákal množstvo známych osobností Super Bowl. Popri sledovaní najslávnejšieho zápasu amerického futbalu však zostal čas aj na relax. A ten si mladá dvojica užívala spoločnosť.

Paparazzovia zvečnili Jennerovú pri hotelovom bazéne, kde jej robil spoločnosť práve Simmons. Pohľad na neho nenechal nikoho na pochybách, že to je naozaj príťažlivý a urastený mladý muž. Samozrejme, Jenner je najlepšie platená modelka planéty a sexy dáma. Nie je asi prekvapením, že aj jej partneri vyzerajú akoby práve vyliezli z časopisu z reklamy. V prípade Simmonsa to platí na sto percent.

Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Versace v... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Versace v Miláne. Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Versace v Miláne.

Vysoký basketbalista vyzlečený do pol pása predviedol reportérom svoje svalnaté telo, s ktorým by naozaj mohol fotiť reklamné kampane na spodnú bielizeň.

Dvojica randila spolu ešte minulý rok, no potom prišiel nečakaný rozchod, ktorý sprevádzali dohady o nevere. Simmons však zjavne svoju partnerku získal späť. Podobná situácia platí v rodine Kardashianovcov aj pre najstaršiu zo sestier Kourtney Kardashianovú. Tá sa len nedávno vrátila späť k svojmu mladému priateľovi Younesovi Bendjimovi.

Basketbalista Ben Simmons. Foto: SITA/AP, Mary Altaffer
Basketbalista Ben Simmons. Basketbalista Ben Simmons.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #Miami #Kendall Jenner #sexy #Ben Simmons

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...