So sexy snúbenicou v Mexiku! Fešák Valderrama je do nej až po uši...

Kedysi tvoril pár so speváčkou Demi Lovato, ale tieto časy sú už minulosťou. Herec Wilmer Valderrama sa chystá vstúpiť do manželského chomúta s pôvabnou partnerkou.

18.02.2020 10:00
debata
Modelka Amanda Pacheco počas víkendu v mexickom... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Amanda Pacheco Modelka Amanda Pacheco počas víkendu v mexickom Tulume, kde si užívala relax so snúbencom Wilmerom Valderramom.

Hercova snúbenica menom Amanda Pacheco sa, samozrejme, objavila po Valderramovom boku aj v počas uplynulého víkendu, keď oboch zachytili objektívy v mexickom Tulume. Turistické stredisko pre náročných je vyhľadávanou destináciou pre mnohé hollywoodske hviezdy a do zoznamu sa tak pridal aj hrdina seriálu Tie roky sedemdesiate.

Reportéri zvečnili čerstvého štyridsiatnika v plážových šortkách a sivom tričku, omnoho zaujímavejší pohľad však ponúkla jeho polovička. Amanda Pacheco sa totiž môže pýšiť príťažlivou a vytrénovou figúrou. V dvojdielnych čiernych bikinách vyzerala táto 28-ročná modelka skutočne sexy.

O tom, kedy by sa mohla konať svadba tohto páru, sa zatiaľ hovorí len s neurčitosťou. Valderrama mal dlhý čas povesť zarytého starého mládenca a mohol by to potvrdzovať aj fakt, že vo veku 40 rokov nemá za sebou žiadne manželstvo. V minulosti však dlhší čas randil s už spomenutou Demi Lovato, ešte pred ňou mal americko-venezuelský fešák vzťah s herečkou Lindsay Lohanovou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just one of the MANY moments that changed all of it. Te amo mi Chimichurri, mi #fiancée! #ValentinesDay #ItsJustUsNow

Príspevok, ktorý zdieľa Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Wilmer Valderrama #Amanda Pacheco

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...