Láska v čase korony? Sexy Gisele s manželom Bradym si užívajú Kostariku

Súčasné dianie skôr plnia správy o tom, kto ochorel alebo akú premiéru či nakrúcanie odložili. Zdá sa však, že topmodelky Gisele Bündchenovej akoby sa to ani netýkalo. Vlastnej celej jej rodiny.

16.03.2020 00:00
debata
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen a jej... Foto: MiamiPIXX/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen a jej manžel Tom Brady na pláži v Kostarike. Brazílska topmodelka Gisele Bündchen a jej manžel Tom Brady na pláži v Kostarike.

Brazílska rodáčka strávila uplynulé dni v Kostarike, kde vyrazila na dovolenku v spoločnosti manžela Toma Bradyho, skupiny kamarátov a, samozrejme, svojich ratolestí. Paparazzovia ich tam vypátrali a opäť vznikli zábery z pláže, kde dnes už takmer štyridsiatnička predvádza svoje ukážkové telo. A nielen to.

Bündchen a jej manžel Brady stále vyzerajú ako zamilovaní školáci. Aj po jedenástich rokoch manželstva sa rodičia dvoch detí správajú k sebe nežne a pôsobia „zaláskovane“. Na pláži nechýbali ich bozky, úsmevy či nežné objatia.

Tridsaťdeväťročná rodáčka z brazílskej Horizontiny v dvojdielnych bikinách stále presviedča, že sa môže ukážkovým telom topmodelky rovnať aj mladším kolegyniam. V prípade jej manžela, ktorý je stále mimoriadne populárnym športovcom, sa však už zdá akoby trošku „fotríkovatel“. Ale konieckoncov, má 42, má na to plné právo.

Dvojica sa po návrate z dovolenky plánuje vrátiť do svojho bydliska v USA. Či ich čaká karanténa, podobne ako známe osobnosti, ktoré do krajiny prileteli či ešte len priletia z Európy, nie je zatiaľ jasné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #kostarika #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....