Nuda v izolácii, namosúrený výraz? Hviezda seriálu Miliardy šla do plaviek!

Aspoň slnečné počasie môže byť útechou pre Američanov, ktorí sa tiež museli zavrieť do izolácie pre pandémiu vírusu Covid-19. Zaradila sa k nim aj herečka Malin Akerman.

17.04.2020 00:00
debata (3)
Herečka Malin Akerman pred svojím domom v Miami... Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Malin Akerman pred svojím domom v Miami v jednodielnych plavkách. Herečka Malin Akerman pred svojím domom v Miami v jednodielnych plavkách.

Švédska rodáčka, ktorá je hviezdou seriálu Miliardy z produkcie HBO, si v týchto dňoch tiež užívala slnečné a hrejivé počasie v jej dome v Los Feliz. Počas momentov, keď vybehla ku svojmu automobilu, ju zvečnili paparazzovia a zachytili ju dokonca v plavkách.

Dianie vo svete šoubiznisu sa posledné týždne obmedzilo najmä na získavanie záberov celebrít s ochrannými rúškami na tvári a tak sa príťažlivá blondínka v jednodielnych čiernych plavkách a so slamenou fedorou na hlave, stala príjemným spestrením.

Štyridsaťjedenročná rodáčka zo Štokholmu síce nepôsobila práve nadšene, keď si uvedomila, že je terčom pozornosti dotieravých reportérov. Každopádne asi mávla nad celou situáciou rukou. A trošku pozornosti od médií v časoch, keď svet televíznej a filmovej produkcii doslova zamrzol na bode nula, tiež asi neuškodí.

Akermanovú môžu diváci vidieť práve v spomenutom seriáli Miliardy, ktorého prvé štyri série sa nachádzajú v archíve televíznej stanice HBO. Najnovšiu, piatu sériu odpremiéruje televízia už začiatkom budúceho mesiaca. Projekt stihli producenti nakrútiť ešte pred stopkou veľkým štúdiovým produkciám a tak sa diváci dočkajú svojich (ne)obľúbených postáv. Malin Akerman síce už vo štvrtej sérii dostala menší priestor, očakáva sa však, že sa vráti v niekoľkých epizódach aj v nových častiach.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #plavky #Miami #izolácia #Malin Akerman

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...