Päťdesiatničky, padnete na zadok! Toto je naozaj vaša rovesníčka v bikinách

Už o pár týždňov oslávi slávna britská hviezda, Elizabeth Hurley, 55. narodeniny.

19.05.2020 10:40
debata (22)

Zdá sa, že herečke a modelke Elizabeth Hurley pláže naozaj chýbajú. Kým sa na nejakú dostane, bude si musieť ešte nejaký čas počkať. Svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má 1,6 milióna, teší aspoň staršími fotografiami, ako inak, v bikinách.

Priam hriešne dobre vyzerá slávna päťdesiatnička, ktorá trávi čas pandémie v Británii. Na svoj Instagram zavesila fotografiu z jej februárovej dovolenky na Maldivách. Niekdajšia dlhoročná priateľka herca Hugha Granta sa do objektívu usmieva vo výrazných tyrkysových plavkách (z jej vlastnej kolekcie v cene 130 libier) a pri pohľade na jej telo musia rovesníčky britskej hviezdy len ticho závidieť. 10. júna pritom Hurley oslávi 55. narodeniny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy 80th Birthday, to my glorious Mummy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #lockdownbirthday #stayhome #bestmama

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

Ploché bruško, štíhle stehná, sexi dekolt – tým všetkým sa mama 18-ročného syna Damiana pýši rada a často. V tomto období je však herečka spolu so synom a jej 80-ročnou mamou Angelou v izolácii. Ako uviedla na Instagrame, je veľmi šťastná, že pandémiu prežíva na vidieku, kde má dostatok miesta na voľný pohyb po okolí či v prírode. Okrem mamy je s nimi v izolácii aj podobne stará sestra herečkinej mamy. Fotografie s rodinou takisto Hurley ukazuje svojim fanúšikom pomerne často.

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #Maldivy #Liz Hurley

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...