Miley Cyrus ledva zahalená v uliciach, jej priateľ zhodil tričko a ukázal svaly

Hoci o návrate do normálu sa ešte na americkej pôde nedá hovoriť, známe tváre sa už objavujú v uliciach stále viac. Aspoň takto prinášajú pár príležitostí na prácu aj pre paparazzov.

09.06.2020 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Miley Cyrus a jej partner Cody Simpson... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka Miley Cyrus a jej partner Cody Simpson spoločne vyrazili vyvenčiť psa a predviesť svoje telá. Speváčka Miley Cyrus a jej partner Cody Simpson spoločne vyrazili vyvenčiť psa a predviesť svoje telá.

Platí to aj o speváčke Miley Cyrusovej, ktorú pred pár dňami zachytili objektívy v spoločnosti jej priateľa CodyhO Simpsona na prechádzke spojenej s venčením. A tiež tak trošku „predvádzaním sa“.

Dvadsaťsedemročná hudobná umelkyňa sa totiž na periférii Los Angeles objavila len v športových krátkych šortkách a športovej podprsenke. Jej partner Simpson, mladší od nej o štyri roky, ukázal ešte viac, keď zhodil tričko a celý čas strávil hore bez. Nedalo sa však nevšimnúť, že obaja partneri sa zjavne o svoje fyzické schránky starajú dôsledne. Cody Simpson predvádzal napumpované bicepsy, Miley zase pevné brušné svaly.

Speváčku zachytili objektívy tiež s ochranným rúškom s nápisom, ktorý odkazuje na hnutie Black lives matters, teda hnutie na podporu afroamerického obyvateľstva v USA. Posledné dni sa za Atlantikom nesú v hustej atmosfére demonštrácií, niekde spojených aj s nepokojmi, ktoré vyvolala násilná smrť Afroameričana Georga Floyda pri neprimeranom policajnom zásahu.

Cyrus sa aj s partnerom Simpsonom pridali do zástupu známych osobností, ktoré priamo vyjadrili podporu boju proti rasizmu a vyzvali na zlepšenie podmienok a postavenia černošského obyvateľstva v krajine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #paparazzi #Cody Simpson

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...