Brazílske krivky v plnej paráde! Kratučké šortky a tie nohy... otočil sa každý

Francúzske Saint Tropez býva zvyčajne už v máji centrom diania a hosťujúcim miestom pre zástupy známych celebrít. Dôvodom je, samozrejme, festival v Cannes. Tento rok však bolo všetko inak.

10.06.2020 00:00
debata (5)
Izabel Goulart a Ezequiel Lavezzi spoločne na... Foto: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Izabel Goulart a Ezequiel Lavezzi spoločne na dovolenke v Saint Tropez. Izabel Goulart a Ezequiel Lavezzi spoločne na dovolenke v Saint Tropez.

Na Francúzskej riviére sa filmový sviatok nekonal pre pandémiu koronavírusu, ale niektoré známe osobnosti si jednoducho nezameniteľnú atmosféru prímorského mesta nenechali ujsť. A prišli o pár týždňov neskôr.

Platí to aj pre brazílsku topmodelku Izabel Goulartovú, ktorú objektívy paparazzov zachytili v Saint Tropez v spoločnosti Ezequiela Lavezziho. Dlhonohá kráska bola neprehliadnuteľná od prvého momentu. Dáma s postavou basketbalistky, no mierami priam „barbie“ sexbomby sa totiž objavila v uliciach v kratučkých šortkách a topom len tesne pod prsia. (Krátke šortky sú zjavne medzi modelkami veľký hit, dôkazom bola minulý týždeň aj Irina Shayk v uliciach New Yorku).

Kráčajúc ulicou sa asi každý musel obzrieť za touto príťažlivou dámou, ktorá sa radí do skupiny najúspešnejších brazílskych rodáčok na modelingovom poli. Tridsaťpäťročná hnedovláska je síce možno vekovo už v „dôchodkovej“ skupine medzi svojimi kolegyňami, realitou však je, že sa jej stále darí profesionálne. A príležitosti na prácu si môže vyberať.

Okrem Goulartovej však Brazília dala svetu aj také dámy ako Alessandra Ambrosio či Adriana Lima. Viac môžete čítať tu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #Izabel Goulart #Francúzska riviéra #šortky #sexy

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...