Ana Ivanovičová je v letných šatách krásna! A čo ešte v bikinách...

Dovolenková sezóna 32-ročnej tenistky je v plnom prúde. Pozdravy z nej posiela fanúšikon na Instagrame, ale na svoje si prídu aj paparazzi na Mallorke.

21.06.2020 00:00
debata (2)

Práve tam totiž pekná hnedovláska s manželom a dvoma synmi už pár týždňov relaxuje. Ivanovičová vlastní na Mallorce od roku 2008 nehnuteľnosť a tak je celkom prirodzené, že keď zatúži po mori a slnku, mieri práve sem.

Ana Ivanovičová na jachte neďaleko Mallorky. Foto: Profimedia
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová na jachte neďaleko Mallorky.

Objektívy fotografov zachytili srbskú rodáčku na lodi v spoločnosti manžela, Bastiana Schweinsteigera a ich dvoch malých synov. Dlhonohá hnedovláska si na loď obliekla bikiny a vychutnávala si v nich slnečné lúče. Po dvoch deťoch sa Ana môže pýšiť vytrénovaným bruškom, na ktorom niet ani stopy na tehotenských kilogramoch. Ani jej však sexi postava nespadla „z neba“, na svojom tele stále tvrdo pracuje – zábery z tréningov, aj tých domácich, zverejňuje práve na Instagrame.

Následne môže očariť pred objektívom ako v bikinách, tak aj v pekných letných šatách, ako to robí so železnou pravidelnosťou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Health is wealth! I have never believed in diets but in high quality nutrition! Swipe to see all the goodies

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic),

Pekná tmavovláska, rodáčka zo Srbska, sa v júli 2016 vydala za nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera v romantických Benátkach. V marci 2018 sa stali rodičmi po prvý raz, ich spoločný potomok prišiel na svet v Chicagu, kam sa Schweinsteiger presťahoval za kariérou. O rok nato sa stali rodičmi po druhý raz, kedy sa im opäť narodil syn. Na správy z ich súkromia sú obaja manželia veľmi skúpi, len výnimočne čosi prezradia, pred médiami chránia najmä svoje malé ratolesti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

True motivation comes from the inside without any secret to it. What’s your fire?

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mallorca #Ana Ivanovič

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...