Seriálovú Carrie manžel obletuje štvrťstoročie! Nečudo, má 55 a vyzerá skvelo

V marci oslávila herečka Sarah Jessica Parker 55 narodeniny.

23.06.2020 14:45
debata

Uloviť fotografie herečky Sarah Jessicy Parkerovej v plavkách nie je nič jednoduché. Teraz sa im to však podarilo, šťastie mali na pláži v Hamptons. Slávna seriálová Carrie Bradshaw relaxovala na piesku v čiernych plavkách.

V marci oslávila blond herečka 55 narodeniny. Štíhlou postavou, ktorou sa pýšila pred kamerami spomínaného seriálu v rokoch (1998–2004), sa môže pýšiť stále. Päť rokov pred okrúhlou 60-kou môže zhodiť šaty bez zábran kedykoľvek. Štíhlosť ju jednoducho sprevádza životom. Rovnako, ako jej manžel, herec Matthew Broderick (58). S ním herečka žije v manželstve 23 rokov, predtým spolu ešte päť rokov randili. Dvojica spoločne vychováva tri ratolesti.

Sarah Jessica Parker na pláži v Hamptons. Foto: Profimedia
Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker na pláži v Hamptons.

Parker si tvár na pláži zakrývali výraznými slnečnými okuliarmi, v ruke držala knihu, ktorou si krátila čas. Fotografi zachytili v jej blízkosti aj manžela, ale deti – Jamesa (17) a dvojičky Tabitha a Marion (11) na záberoch z pláže neboli.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

May 19th, 2020 23 years. We've come a long way baby. X, SJ

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker),

V máji oslávili manželia výročie svadby, 23. rokov od sobáša. Pri tejto príležitosti herečka zverejnila na Instagrame, kde ju sleduje vyše 6 miliónov fanúšikov, čierno-biely záber s odkazom: „Prešli sme dlhú, dlhú cestu, baby.“ Pár sa pred oltár postavil v roku 1997 v New Yorku, presne 19. mája. A hoci bulvárne médiá prinášajú správy o krachu prominentného manželstva so železnou pravidelnosťou, nezakladajú sa na pravde. Herečka sa dokonca aj na svojom Instagrame už k šírenou týchto správ aj niekoľkokrát veľmi kriticky vyjadrila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...