Vo dne aj v noci! Brazílska kráska na Mykonose púta pozornosť právom, vyzerá božsky!

Len pred pár dňami sa objavili v médiách zábery krásnej brazílskej topmodelky Izabel Goulartovej z jej dovolenky na vychýrenom Mykonose. Ako inak, v bikinách...

16.07.2020 00:00
debata
Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej... Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej partner Kevin Trapp na prechádzke uličkami Mykonosu. Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej partner Kevin Trapp na prechádzke uličkami Mykonosu.

Táto 35-ročná dáma, ktorá v minulosti patrila medzi najlepšie platené modelky planéty, však potvrdzuje, že nemusí mať na sebe len plážovú garderóbu, aby všetky oči smerovali na ňu.

Goulartovú zachytili objektívy paparazzov v malebnom prímorskom letovisku aj počas prechádzok v meste a cestou na obed. Po jej boku nechýbal nemecký brankár Kevin Trapp, s ktorým tvorí pár už vyše dva roky a ktorý spolu s ňou na Mykonose oslávil okrúhlu tridsiatku.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej partner Kevin Trapp na prechádzke nočným Mykonosom. Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej partner Kevin Trapp na prechádzke nočným Mykonosom.

Pohľad na záľubencov bol priam idylický, obaja sa šťastne usmievajú a zjavne si užívajú jeden druhého. Pri Goulartovej však zaujme aj jej zmysel pre štýl v spojení s fyzickými prednosťami, ktoré jej nadelila matka príroda a za ktoré sama denne bojuje aj vo fitku, prísnym režimom a životným štýlom.

Počas dňa v krátkom bielom čipkovanom overale predviedla Goulart zvodné krivky, o pár hodín neskôr sa zase promenádovala v kombinácii topu nad pupok a širokých nohavíc, ktoré zvýraznili jej pevné ramená aj bruško.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala... Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala na ostrove Mykonos. Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala na ostrove Mykonos.

Samozrejme, môžete namietať, že najpôvabnejšia je modelka vtedy, keď je len v bikinách… Nuž, necháme to na vás. Rozhodnite sa sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #štýl #Izabel Goulart #Mykonos #sexy #Kevin Trapp

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...