Dvojníčka? Nie, to len Lindsey Vonn vzala na pláž sestru... kam skôr pozerať?

Preslávili ju jej športové úspechy, ale tiež škandalózne zábery, ktoré ukradli z jej telefónu hekeri. Možno aj preto by nikoho neprekvapilo, keby lyžiarka Lindsey Vonn túžila mať v niektorých chvíľach svoju dvonjníčku.

04.08.2020 00:00
debata
Lyžiarska šampiónka Lindsey Vonn (vľavo) a jej... Foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Lyžiarska šampiónka Lindsey Vonn (vľavo) a jej sestra Karin Kildow na pláži v Malibu. Lyžiarska šampiónka Lindsey Vonn (vľavo) a jej sestra Karin Kildow na pláži v Malibu.

Keď sa uplynulý piatok objavila na pláži v Malibu, nejednému z návštevníkov pláže aj napadlo, či si jednu nezaobstarala. Slávnu športovkyňu totiž sprevádzala rovnako vysoká, pôvabná a zvodná blondínka. Obe dámy mali na sebe oblečené džínsové šortky, jedna ku nim biele jednodielne plavky, druhá zase top z bikín. Dvojicu ešte odlišoval odtieň vlasov a rúž na perách.

Vysvetlenie v tomto prípade je však celkom jednoduché. Vonn si vyrazila na pravidelné venčenie svojej sučky Lucy v spoločnosti sestry Karin Kildowovej. Súrodenecké duo má blízky vzťah a spoločne vraj trávia veľa času, akonáhle sa zlatá medailistka uvoľní v rámci svojho natrieskaného kalendára.

Vonnovej sestra Karin sa venuje práci pre športovú odevnú značku a na margo víkendových záberov si už stihla zažartovať. „Výnimočné správy: Obe nosíme šortky!“ napísala k fotografii paparazzov, ktorú si zavesila na vlastný profil na Instagrame, ktorý sleduje bezmála 36-tisíc ľudí.

Na slávnu sestru jej však stále pár tisícok chýba… Teda, státisícok. Lindsey Vonn má na Instagrame vyše 2 milióny odberateľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sestra #pláž #Lindsey Vonn #dvojníčka

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...